Is dünyasina yön veren CEO'lar t-MBA Zirvesi'nde gençlerle bulusacakMehmet Kadir Kilinç- Doga Koleji Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Can: - "Günümüzde sirketlerin, girisimlerin, liderlerin deger yaratan ve yasadigimiz dünyayi önceliklendiren is modellerine dönüslerine hepimiz daha sik sahit oluyoruz. Zirve bu açidan da bizler için oldukça degerli"

Is dünyasina yön veren CEO'lar t-MBA Zirvesi'nde gençlerle bulusacakMehmet Kadir Kilinç- Doga Koleji Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Can:
- "Günümüzde sirketlerin, girisimlerin, liderlerin deger yaratan ve yasadigimiz dünyayi önceliklendiren is modellerine dönüslerine hepimiz daha sik sahit oluyoruz. Zirve bu açidan da bizler için oldukça degerli"

ISTANBUL (AA) - Doga Koleji'nin bu yil 16'ncisini düzenledigi t-MBA Zirvesi, gençlerle is dünyasindan liderleri bir araya getirecek.

Doga Koleji'nden yapilan açiklamaya göre, zirve, 5 Mayis'ta Lütfi Kirdar Uluslararasi Kongre ve Sergi Sarayi'nda düzenlenecek.

Gelecegin liderleri olacak gençler ile is dünyasinin önemli liderlerini bir araya getirecek zirvede, Türkiye'de is dünyasina yön veren CEO'lar (Üst Yönetici) sürdürülebilirlik ajandalarini aktaracak, dünyanin gelecegi için gençlerle ilham verici fikirlerini paylasacak.

t-MBA Egitim Modeli ile MBA programini liseye tasiyan Doga Koleji, is ve akademi dünyasindan önemli isimlerin katilimiyla "dünyanin en büyük" amfi dersini gerçeklestirecek.

Doga Koleji t-MBA Liderlik Akademisi tarafindan organize edilen ve bu yilki temasi "Liderlerin Sürdürülebilirlik Ajandasi" olan zirve, Renault MAIS CEO'su Dr. Berk Çagdas, Eti Gida Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Polatoglu, LC Waikiki E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis, Vodafone Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Levent Gemici, W20 Kurucu Baskani Dr. Gülden Türktan ve Yemek Sepeti CEO'su Mert Baki'ye ev sahipligi yapacak.

- t-MBA ile dünyanin gelecegi için liderler yetisiyor

Açiklamada görüslerine yer verilen Doga Koleji Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Can, t-MBA'in lise düzeyi için yeniden kurgulanmis üniversite MBA modeli oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Bu yil akademimiz hepimizin gündeminde ilk sirada yer alan sürdürülebilirlik temasini isliyor. Gençlerin de oldukça duyarli oldugu ve okulumuzda pek çok proje gerçeklestirdigimiz 'sürdürülebilirlik' konusunda sirketlerin ajandalarini paylasmalari ufuk açici olacak. Günümüzde sirketlerin, girisimlerin, liderlerin deger yaratan ve yasadigimiz dünyayi önceliklendiren is modellerine dönüslerine hepimiz daha sik sahit oluyoruz. Zirve bu açidan da bizler için oldukça degerli. Katilimci is insanlarina ve gençlerimize yürekten tesekkür ediyorum."

Verilen bilgiye göre, t-MBA programinin lise düzeyi için kurgulanmis üniversite MBA modeli olarak Türkiye'de uluslararasi akreditasyona sahip ve Milli Egitim Bakanligi tarafindan onaylanan tek lise egitim programi olma özelligi bulunuyor.

Uluslararasi bir egitim kurumu olan Pearson tarafindan onaylanan model, Türkiye'de sadece Doga Koleji tarafindan sunuluyor. t-MBA egitim modelinin en önemli kazanimi olan Liderlik Akademisi ile ögrenciler liderlik vasiflarini lise çaginda ögrenerek, is dünyasina hazir bireyler olarak yetisiyor.