Invest in Türkiye Forum 2023, 19 Eylül’de Londra'da düzenlenecekGökhan Kurtaran- EEL Events’in Kidemli Proje Yöneticisi Emine Azed Acar: - Invest in Türkiye Forum 2023, uluslararasi yatirimcilara ve is dünyasi liderlerine Türkiye-Birlesik Krallik ekonomik koridoruna dahil olmalari için essiz bir platform sunuyor"

Invest in Türkiye Forum 2023, 19 Eylül’de Londra'da düzenlenecekGökhan Kurtaran- EEL Events’in Kidemli Proje Yöneticisi Emine Azed Acar:
- Invest in Türkiye Forum 2023, uluslararasi yatirimcilara ve is dünyasi liderlerine Türkiye-Birlesik Krallik ekonomik koridoruna dahil olmalari için essiz bir platform sunuyor"

LONDRA (AA) - Türkiye ve Birlesik Krallik arasindaki ekonomik iliskilerin gelistirilmesini hedefleyen Invest in Türkiye Forum 2023'ün (Türkiye’de Yatirim Forumu 2023) iki ülkenin is dünyasi temsilcilerini 19 Eylül’de Londra’da bulusturacagi bildirildi.

Etkinligi düzenleyen EEL Events’ten yapilan açiklamada, etkinligin Londra'da St. Ermin's Hotel’de ve Ingiliz parlamentosunda düzenlenecegi bildirildi.

Açiklamada, Türk ve Ingiliz konuklari, yatirimcilari ve düsünce liderlerini bir araya getirecek etkinlikle, katilimcilarin degerli baglantilar kurmasi, öngörülerin paylasilmasi ve Türkiye ile Birlesik Krallik arasinda ekonomik baglari daha da güçlendirebilecek bir sinerji ortaminin yaratilmasinin hedeflendigi belirtildi.

- Ekonomik iliskiler tüm zamanlarin en yüksek seviyesinde

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen EEL Events Kidemli Proje Yöneticisi Emine Azed Acar, söz konusu etkinligin mevcut ekonomik ortamda önemini vurguladi.

Acar, "Invest in Türkiye Forum 2023, uluslararasi yatirimcilara ve is dünyasi liderlerine Türkiye-Birlesik Krallik ekonomik koridoruna dahil olmalari için essiz bir platform sunuyor." dedi.

Ikili iliskilerin ekonomik olarak olusturdugu potansiyele dikkati çeken Acar, "Ekonomik iliskilerin tüm zamanlarin en yüksek seviyesinde oldugu bir dönemde gerçeklestirilen bu etkinlik, bu ortakligin sundugu muazzam firsatlardan yararlanmak isteyenlerin mutlaka katilmasi gereken bir etkinlik." ifadesini kullandi.

EEL Events açiklamasinda, etkinligin önde gelen Türk ve Ingiliz konuklari, yatirimcilari ve düsünce liderlerini bir araya getiren bir ag olusturmayi hedefledigi kaydedildi.

Etkinlikte Türkiye'nin dinamik ekonomik ortaminda öne çikan önemli temalarin ve firsatlarin ele alinacagi belirtilen açiklamada, etkinlik kapsaminda düzenlenecek oturumlarda iklim geçisinin finansmani, 2023 için birlesme ve satin alma görünümü, sürdürülebilir altyapi yatirimlari, yesil enerji ölçeklenebilirligi ve proje finansmani gibi basliklarin görüsülecegi kaydedildi.

Açiklamada, etkinlige iliskin daha fazla bilgi almak ve kayit olmak için www.eelevents.co.uk/upcoming-events/invest-in-turkey-forum-2023 adresini ziyaret edilebilecegi belirtildi.