ING Teknoloji faaliyetlerine basladiAbdulkadir Günyol- ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardimcisi Wouter Meijs: - "Bankacilik lisansina sahip teknoloji sirketi olma vizyonumuzu güçlendirecek olan ING Teknoloji, sektörde fark yaratan uygulamalari hayata geçirerek ING'nin teknolojiye yön veren sirket olma vizyonunu destekleyecek"

ING Teknoloji faaliyetlerine basladiAbdulkadir Günyol- ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardimcisi Wouter Meijs:
- "Bankacilik lisansina sahip teknoloji sirketi olma vizyonumuzu güçlendirecek olan ING Teknoloji, sektörde fark yaratan uygulamalari hayata geçirerek ING'nin teknolojiye yön veren sirket olma vizyonunu destekleyecek"

ISTANBUL (AA) - Bankacilik lisansina sahip teknoloji sirketi olma vizyonu ile ilerleyen ING Türkiye'nin istiraki ING Teknoloji, ING Türkiye ve ING Global'e ürün ve servisler gelistirecek.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, dijital gücüyle kaliplarin disinda, hayatin içinde çözümler gelistiren ING Türkiye'nin istiraki olan ING Teknoloji sirketi, 1 Mayis 2023 itibariyla faaliyetlerine basladi. ING Teknoloji ile ING Türkiye ve ING Global'e mobil teknolojiler, bulut teknolojileri, yapay zeka ve veri madenciligi teknolojileri alanlarinda uygulamalar, servisler ve ürünler gelistirilecek.

ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardimcisi Wouter Meijs, mevcut görevine ek olarak ING Teknoloji'nin Yönetim Kurulu Baskanligi görevini üstlenecek. ING Türkiye Hukuk Genel Müdür Yardimcisi Günce Çakir ise mevcut görevine ek olarak ING Teknoloji Genel Müdürlügü görevini yürütecek.

- "Sadece teknolojik altyapimiza degil, insan kaynagimiza yaptigimiz yatirimlarla da fark yaratmayi hedefliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardimcisi ve ING Teknoloji Yönetim Kurulu Baskani Wouter Meijs, ING olarak uzun zamandir dijitallesmeyi stratejilerinin merkezine aldiklarini aktardi.

ING Türkiye'nin dijital liderlik hedefiyle ilerleyerek gelecegin bankaciligi için yatirimlarini simdiden sekillendirdigini belirten Meijs, sunlari kaydetti:

"Sadece teknolojik altyapimiza degil, insan kaynagimiza yaptigimiz yatirimlarla da fark yaratmayi hedefliyoruz. Bu dogrultuda kurum kültürünü, yetenek gelisimini ve çalisma seklimizi önceliklendirerek dijital dönüsümde insan faktörüne odaklaniyoruz. Bu kapsamda, ING Teknoloji sirketimizin de bizi teknolojide öncü olma hedefimize bir adim daha yaklastiracagina ve turuncu kültürümüzü daha da zenginlestirerek teknoloji alaninda önemli bir yetenek merkezine dönüsmemizi saglayacagina inaniyoruz. Bankacilik lisansina sahip teknoloji sirketi olma vizyonumuzu güçlendirecek olan ING Teknoloji, sektörde fark yaratan uygulamalari hayata geçirerek ING’nin teknolojiye yön veren sirket olma vizyonunu destekleyecek."