IBB Baskani Imamoglu, Çanakkale'de "Biga Bulusmasi"na katildiSerten Akkaya

IBB Baskani Imamoglu, Çanakkale'de "Biga Bulusmasi"na katildiSerten Akkaya

???????ÇANAKKALE (AA) - Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu, "Millet Ittifaki olarak bizim kimseyle kavgamiz yok. Tutarli, ileri görüslü bir ekonomi anlayisi gelsin istiyoruz." dedi.

Imamoglu, Çanakkale'nin Biga ilçesi Cumhuriyet Meydani'nda düzenlenen "Biga Bulusmasi" etkinliginde yaptigi konusmada, 14 Mayis seçimleri öncesi sehir sehir gezerek milletle bir araya geldiklerini söyledi.

Insanlarla dertlestiklerini, selamlastiklarini belirten Imamoglu, Millet Ittifaki'nin cumhurbaskani adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'na destek istedi.

Türkiye'nin 86 milyonluk büyük bir aile oldugunu vurgulayan Imamoglu, "Bizi bir Allah'in kulu ayiramaz. Biz tam da o ruhun mayasinin atildigi Çanakkale sehitlerinin torunlariyiz. Birligimizi hiç kimse bozamaz." ifadesini kullandi.

Imamoglu, seçmenlerin 17 gün sonra 5 yilligina ülkeyi kimin yönetecegine karar verecegini animsatti.

Ülke ekonomisine iliskin degerlendirmelerde bulunan Imamoglu, "Millet Ittifaki olarak bizim kimseyle kavgamiz yok. Tutarli, ileri görüslü bir ekonomi anlayisi gelsin istiyoruz. Paramizi pul yapan ekonomiyi tekrar ayaga kaldirmak, akilci politikalarla gelecegimizi teminat altina almak, çocuklarimizi ve gençlerimizin umutsuzlugunu ortadan kaldirmak; yapmak istedigimiz bu. Bu millete reva görülen fakirlikle kavga edecegiz." diye konustu.

Türkiye'de her sorunu çözeceklerini ifade eden Imamoglu, sözlerini söyle tamamladi:

"Yapacagimiz tek sey; ilgili, bilgili, becerikli, liyakatli yönetimi göreve getirmek. Biz haziriz. Ülkeye huzur getirecegiz. 86 milyon insana hizmet edecegiz. Bir avuç insana degil, ese dosta akrabaya degil. Biga'ya hizmet etmeye geliyoruz. Bu milletin parasi bu millete yeter. Yeter ki sen bu milletin parasini çarçur etme. Biz sizin evlatlariniza inaniyoruz. Millet Ittifaki olarak göreve gelecegiz. Birlese birlese kazanacagiz. Kazandiklarimizi bu milletle paylasacagiz."