Hatayspor-Adana Demirspor maçin ardindanMustafa Ünal Uysal- Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: "Seyredenler için keyifli bir maç, benim için bir puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç degil"

Hatayspor-Adana Demirspor maçin ardindanMustafa Ünal Uysal- Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel:
"Seyredenler için keyifli bir maç, benim için bir puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç degil"

MERSIN (AA) - Trendyol Süper Lig'in 4. haftasinda Yukatel Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalan Atakas Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, "Seyredenler için keyifli bir maç, benim için bir puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç degil." dedi.

Demirel, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, karsilasmanin ilk yarisinda rakip takimin iyi oynadigini söyledi.

Ilk yarida oyunun içerisine giremediklerini dile getiren Demirel, ikinci yarida yaptiklari degisikliklerle oyunu dengelediklerini ifade etti.

Bu sirada 3 gol bulduklarini ancak oyuncu degisikliginde geciktiklerini aktaran Demirel, sunlari kaydetti:

"Bunun için de bir gol yemis olduk. Daha sonrasinda tabii ki skoru koruma amaçli biraz daha yaslanip Adana Demirspor'un yine bir sutuyla maç 3-3 bitti. Seyredenler için keyifli bir maç, benim için bir puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç degil. Mutlu da olabiliriz, sevinebiliriz de. Genç bir takimiz. Biraz acemiligimiz var. Bunu oynaya oynaya ögrenecegiz. Dedigim gibi ben kendi adima skordan memnun degilim. Degisikligi biraz daha erken yapsaydim belki maçi kazanabilirdik."