Trabzonspor-Adana Demirspor maçinin ardindanSeyit Ahmet Eksik- Trabzonsporlu futbolcu Vitor Hugo: "Bugün galibiyet alabilmek önemliydi. Bugün aslinda takim olarak ne kadar iyi oynayabilecegimizi gösterdik"

Trabzonspor-Adana Demirspor maçinin ardindanSeyit Ahmet Eksik- Trabzonsporlu futbolcu Vitor Hugo:
"Bugün galibiyet alabilmek önemliydi. Bugün aslinda takim olarak ne kadar iyi oynayabilecegimizi gösterdik"

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasinda sahasinda Adana Demirspor'u 4-1 yenen Trabzonspor'un oyuncusu Vitor Hugo, "Bugün galibiyet alabilmek önemliydi. Bugün aslinda takim olarak ne kadar iyi oynayabilecegimizi gösterdik." dedi.

Maçin ardindan gazetecilerin sorularini yanitlayan Vitor Hugo, Trabzonspor'da görevini birakan teknik direktör Abdullah Avci'yla ilgili olarak, "Hocamiza ve hocamizin bütün ekibine bize yaptigi katkilar, kazandirdiklari için tesekkür etmek istiyorum. Hep beraber uzun yillar boyunca kupalar kazandik, ligi kazandik ve büyük basarilar elde ettik. Kendisi iyi bir hoca olmasinin yaninda çok da iyi bir insan. Her zaman Brezilya'da, Brezilyali bir arkadasi var ve her zaman yaninda olacagimi bilmesini isterim." ifadelerini kullandi.

Maça iyi bir baslangiç yaptiklarini belirten Hugo, "Maç'ta 11'e 11 iken özellikle ilk dakikalarda çok iyi bir baski çok iyi bir oyun kurup, gol atma firsatini da bulduk. 11'e 10 oynadigimizda bir ritim düsüklügü yasadik ama sonrasinda maç içerisinde arkadaslarimizla bu durumu nasil düzeltebilecegimiz ya da neleri degistirmemiz gerektigini konustuk. Devre arasinda Orhan hocamizla yaptigimiz toplantida degistirmemiz gereken yerleri hocamiz bize anlatti. Biz de ikinci yari sahaya çiktigimizda çok iyi bir durus sergiledik." seklinde konustu.

Hugo, sunlari kaydetti:

"Bugün galibiyet alabilmek önemliydi. Bugün aslinda takim olarak ne kadar iyi oynayabilecegimizi gösterdik. Takim olarak aslinda ne kadar iyi oynayabilecegimizi gösterdik. Herkes mücadele etti. Tanri'ya sükürler olsun golü atma firsati da bana geldi. Benim yaptigim katkinin olmasi benim adima da çok önemliydi. Bütün takim arkadaslarima minnettarim. Dün oglumla birlikte aksam evde konusurken eger gol atarsam ne yapmami istersin diye sormustum ona. O da ben gol attiktan sonra yaptigim o minik dansi gösterdi. Ben de onu taklit edebildigim sekilde dansi yapmaya çalistim. Golü anneme hediye etmek istiyorum. Annem zor durumdan geçiyor. Biraz saglik problemleri yasiyor belki ama onun yaninda oldugumu göstermek, hem ona bu golü hediye edebilmek hem de sizlerin de onun için dualarinizi rica edebilmek için bunu da belirtmek istedim."

Trabzonsporlu futbolu Lazar Markovic de iyi bir maç oynadiklarini belirterek, "Iyi bir takimimiz var, iyi bir grubumuz var. Bugün de galibiyeti aldik. Bu kulubün ve takimin parçasi oldugum için çok mutluyum. Elimden geldigi kadar da yardimci olmaya çalisacagim." dedi.

Bordo-mavili taraftarlara tesekkür eden Markovic, "Trabzonspor taraftarlarini daha önce duymustum. Büyük bir kulüp oldugunu, büyük bir taraftar oldugunu duymustum. Takima kuvvet ve güç verdigini bilmiyordum. Bunun için çok tesekkür ediyorum, her seyi takdirle karsiliyorum." seklinde konustu.