GÜNDEM / 24 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 24 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremler ile Sanliurfa ve Adiyaman'daki sel felaketine iliskin gelismeler takip ediliyor. (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Iskenderun'da Deprem Konutlari ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni'ne katilacak.

(Hatay/16.00) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati, Rabia Meydani'nda bulunan iftar çadirindaki programa istirak edecek.

(Sanliurfa) (Fotografli-Görüntülü)

2- Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Birlesmis Milletler Su Konferansi kapsaminda Saglik Bakanligi ile Türkiye Su Enstitüsü isbirliginde Türkevi'nde düzenlenecek etkinlige katilacak.

(New York) (Fotografli-Görüntülü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi, mart ayina iliskin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksini açiklayacak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DIPLOMASI

1- Avrupa Birligi Liderler Zirvesi'nin ikinci gün oturumlari yapilacak.

(Brüksel) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO2024) Elemeleri D Grubu'nda 25 Mart Cumartesi günü deplasmanda Ermenistan'la karsilasacak A Milli Futbol Takimi Erivan'a gidecek.

- A Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve bir milli futbolcunun katilimiyla Republican Stadi'nda düzenlenecek basin toplantisinin ardindan ay-yildizli ekip maç öncesi son çalismasini yapacak.

(Istanbul/12.00/Erivan/17.15/18.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Spor Toto 1. Lig'de 28. hafta mücadelesi Altas Denizlispor-Dyorex Boluspor ve Yilport Samsunspor-Altinordu maçlariyla baslayacak.

(Denizli/Samsun/20.00) (Fotografli)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 30. haftasinda Fenerbahçe Beko, Litvanya'nin Zalgiris takimini konuk edecek.

(Istanbul/20.45) (Fotografli)

4- ING Kadinlar Basketbol Süper Ligi'nde 24. hafta mücadelesi baslayacak; Emlak Konut-Çankaya Üniversitesi, Melikgazi Kayseri Basketbol-Nesibe Aydin ve OGM Ormanspor-Antalya Toroslar Basketbol maçlari yapilacak. Ligde 22. haftadan ertelenen maçta ÇBK Mersin Yenisehir Belediyesi ile Besiktas karsi karsiya gelecek.

(Istanbul/14.00/Kayseri/15.00/Ankara/17.00/Mersin/18.00) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.