"Filenin Sultanlari"nin Avrupa sampiyonluguMuhammed Boztepe- A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin kaptani Eda Erdem Dündar: "Cumhuriyetimizin 100. yilinda Milletler Ligi'nden sonra Avrupa sampiyonlugunu da ülkemize getiren takimin bir parçasi oldugum için çok mutluyum"

"Filenin Sultanlari"nin Avrupa sampiyonluguMuhammed Boztepe- A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin kaptani Eda Erdem Dündar:
"Cumhuriyetimizin 100. yilinda Milletler Ligi'nden sonra Avrupa sampiyonlugunu da ülkemize getiren takimin bir parçasi oldugum için çok mutluyum"

ANKARA (AA) - A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin kaptani Eda Erdem Dündar, 2023 CEV Avrupa Sampiyonasi finalinde Sirbistan'i 3-2 yenerek sampiyon olmalarina iliskin, "Cumhuriyetimizin 100. yilinda Milletler Ligi'nden sonra Avrupa sampiyonlugunu da ülkemize getiren takimin bir parçasi oldugum için çok mutluyum." dedi.

Eda Erdem Dündar, AA muhabirine yaptigi açiklamada, müsabakayi kazandiklari için mutlu ve gururlu olduklarini söyledi.

Seyir zevki yüksek ve tempolu bir maçi geride biraktiklarini belirten Eda Erdem Dündar, "Cumhuriyetimizin 100. yilinda Milletler Ligi'nden sonra Avrupa sampiyonlugunu da ülkemize getiren takimin bir parçasi oldugum için çok mutluyum. Herkesin eline saglik." ifadelerini kullandi.