CarrefourSA Kurban Bayrami için müsterilerine 4 farkli seçenek sunuyorMehmet Kadir Kilinç- Noter huzurunda ve Islami usullere uygun sartlarda vekaleten kesim yapan CarrefourSA’da, kesim ve paketleme islemlerinin ardindan etlerin soguk zinciri korunarak müsterilere ulastiriliyor

CarrefourSA Kurban Bayrami için müsterilerine 4 farkli seçenek sunuyorMehmet Kadir Kilinç- Noter huzurunda ve Islami usullere uygun sartlarda vekaleten kesim yapan CarrefourSA’da, kesim ve paketleme islemlerinin ardindan etlerin soguk zinciri korunarak müsterilere ulastiriliyor

ISTANBUL (AA) - CarrefourSA, Kurban Bayrami'nda müsterilerine yüzde 100 yerli besi küçükbas ve büyükbas paketlerinden olusan 4 farkli seçenek sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Sabanci Holding ve Carrefour istiraki CarrefourSA, 30 yillik tecrübesiyle bu yil da Kurban Bayrami’nda hijyenik, güvenilir, kaynagi belli yüzde 100 yerli besi almak isteyen müsterilerini "kurbanda dogru adres" için magazalarina bekliyor.

Hayvan refahi yönünden denetlenmis çiftliklerde yetistirilen yerli besiler, veteriner hekimlerin kontrolünde helal yöntemlerle kesildikten sonra hijyenik ortamda parçalaniyor. Gida mühendisleri ve gida teknikerlerinin denetimlerinin ardindan Tarim ve Orman Bakanligi mevzuatlarina uygun analizleri gerçeklestirerek paketleniyor.

Noter huzurunda ve Islami usullere uygun sartlarda vekaleten kesim yapan CarrefourSA’da, kesim ve paketleme islemlerinin ardindan etlerin soguk zinciri korunarak müsterilere ulastiriliyor.

CarrefourSA, müsterilerine bu yil küçükbas ve büyükbas koli olmak üzere 4 farkli seçenek sunuyor. Ister magazadan ister CarrefourSA online marketten siparis verilerek kapiya teslim almak isteyen müsteriler için 2023 yili kurban fiyatlarinda sakatat dahil 12-15 kilogramlik "Kivircik Koç Kurban Paketi" 5 bin 950 TL’den, 16-19 kilogramlik "Kivircik Koç Kurban Paketi" 6 bin 950 TL’den, 20-23 kilogramlik "Büyükbas 1/7 Hisse Kurban Paketi" ise 9 bin 490 TL’den satisa sunuluyor. Paketini Kurban Bayraminin 4'üncü günü teslim almak isteyenler ise 20-23 kilogramlik "Büyükbas 1/7 Hisse Kurban Paketi"nden özel fiyat ile yararlanabilecek. Bayramin 4'üncü günü teslim alinacak "Büyükbas 1/7 Hisse Paketi"nin satis fiyati da 8 bin 990 TL olarak açiklandi.

Kurban alimlarinda Ziraat Bankasi, Yapi Kredi, Garanti, Is Bankasi ve Paraf kartlarinda vade farksiz 9 taksit imkani sunulurken, Axess karta özel 31 Mayis-30 Haziran'daki alimlarda geçerli 500 TL'lik indirim firsati da bulunuyor.

Axess’e özel indirimden faydalanmak isteyen müsteriler, kurban koli ödeme sirasinda magazalarda ya da Sanal Pos’ta kasada ayri tek bir islem gerçeklestirme hakkinda sahip. Islemler Akbank Pos'u üzerinden yapilirken indirimler ise tekli alimlarda geçerli sayilacak. Çoklu alimlarda ise ödemelerin sanal POS üzerinden ayri ayri gerçeklestirilmesi gerekecek.

Ayrica, kurban paketlerini CarrefourSA’dan alanlara 90 TL degerindeki 5’li içecek seti de hediye edilecek.

- Kurumlara bagis yapilabilecek

Verilen bilgiye göre, kurban bagisi yapmak isteyenler için "özel fiyatlar" sunan CarrefourSA, anlasmali kurumlara bagisçilar adina kurbanliklari teslim ediyor.

CarrefourSA magazalarindan, Carrefoursa.com'dan veya CarrefourSA online market uygulamasindan Bedensel Engellilerle Dayanisma Dernegi, Kizilay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi, Istanbul Zihinsel Engelliler Için Egitim ve Dayanisma Vakfi, Türkiye Omurilik Felçlileri Dernegi, Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme ve Koruma Vakfi ile Kanserli Çocuklara Umut Vakfi adina yapilan bagislar, CarrefourSA tarafindan kurumlara teslim ediliyor.

Bagis paketlerinin satis fiyatlari ise, "Sakatat dahil 12-15 kilogramlik 'Kivircik Koç Kurban Bagis Paketi' 4 bin 950 TL, sakatat dahil 16-19 kilogramlik 'Kivircik Koç Kurban Bagis Paketi' 5 bin 950 TL, sakatat dahil 20-23 kilogramlik 'Büyükbas 1/7 Hisse Kurban Bagis Paketi' 8 bin 490 TL." olarak açiklandi.