Bodrumspor, Erzurumspor FK maçiyla çikisa geçmek istiyorAli Balli- Teknik direktör Ismet Tasdemir: "Biz, oyun sablonumuz dogrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapip galip gelmeye çalisacagiz"

Bodrumspor, Erzurumspor FK maçiyla çikisa geçmek istiyorAli Balli- Teknik direktör Ismet Tasdemir:
"Biz, oyun sablonumuz dogrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapip galip gelmeye çalisacagiz"

MUGLA (AA) - Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasinda 26 Mart Pazar günü sahasinda Erzurumspor FK ile yapacagi maçi kazanmayi hedefliyor.

Yesil-beyazli ekip, hazirliklarini Yaliçiftlik Ismail Altindag Tesisleri'nde teknik direktör Ismet Tasdemir yönetiminde sürdürüyor.

Bodrumspor'da Aminu Umar ve Dever Orgill sakatliklari, Celal Dumanli ise kirmizi kart cezasi nedeniyle Erzurumspor FK maçinda forma giyemeyecek.

Ligde 41 puanla 7'nci sirada bulunan Bodrumspor'da teknik direktör Ismet Tasdemir, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, takimin oyunundan memnun oldugunu söyledi.

Tasdemir, üç maç aradan sonra ligde yeniden galip gelmek istediklerini dile getirerek, söyle konustu:

"Dogrularimizin daha fazla oldugu üç maçi da kaybettik. En kisa sürede bu maglubiyetleri kapatip, galibiyet serisine baslarsak o zaman istedigimiz seyler olabilir. Erzurumspor, hoca degisikliginden sonra çok farkli bir ivme gösterdi. Son maçta, daha önceki Erzurumspor'dan çok daha farkli bir oyun gördük. Biz, oyun sablonumuz dogrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapip galip gelmeye çalisacagiz."

Yesil-beyazli futbolculardan Cenk Sen ise son haftalardaki kötü sonuçlardan dolayi üzgün olduklarini dile getirdi.

Play-off iddialarinin devam ettigine dikkati çeken Cenk Sen, "Play-off için elimizden geleni yapacagiz. Erzurum maçina takim olarak iyi hazirlaniyoruz. Galibiyet almak için sahaya çikacagiz." ifadelerini kullandi.