Aydin'da IYI Parti'den istifa eden meclis üyesi MHP'ye geçtiCem Kalkan

Aydin'da IYI Parti'den istifa eden meclis üyesi MHP'ye geçtiCem Kalkan

AYDIN (AA) - IYI Parti Kösk Belediye Meclisi Üyesi Cemil Kahraman, partisinden istifa ederek MHP'ye geçti.

MHP Kösk Ilçe Teskilati'nda düzenlenen programda Cemil Kahraman'a parti rozetini, MHP Aydin milletvekili adayi Burak Pehlivan takti.

Cemil Kahraman, Millet Ittifaki'nin "7 ortakli koalisyon hükümeti" disinda hiçbir vaadi bulunmadigini öne sürdü. Siyasi hirs ve kinle ülke yönetilemeyecegini kaydeden Kahraman, söyle devam etti:

"Istanbul ve Ankara büyüksehir belediyelerini birakip cumhurbaskani yardimciligini kabul etmeyecegini herkesin bildigi, 'icraatsiz' belediye baskanlarini yanina alip sehir sehir gezmek bir kere özgüvensizliktir. Bastan yenilgiyi kabul etmektir. Dünya görüsleri birbirlerinin aksi olan 7’li masa müdavimleri, yasadigimiz deprem felaketi sürecinde, millet can derdine düsmüsken, mal paylasimina düsüp masayi dagitmislardi. Dolayisiyla ne kadar güvensiz, her an krize açik bir olusum olduklarini herkese göstermislerdir. Bundan sonraki siyasi hayatima, kendisine 'ülkücü' diyen herkesin baba ocagi, Türkiye'nin sigortasi ve Türk milliyetçilerinin tek adresi olan Milliyetçi Hareket Partisinde devam edecegimi beyan ediyorum."

Pehlivan ise yaptigi konusmada, "dava arkadaslarini" MHP çatisi altinda birlesmeye ve güç birligi yapmaya davet etti.