Adana'da esi, kayinvalidesi ve kaynini öldüren zanli tutuklandiYusuf Koyun- Süphelinin, olaydan yaklasik 2 saat önce esiyle eglendigi anlara ait görüntüler ortaya çikti

Adana'da esi, kayinvalidesi ve kaynini öldüren zanli tutuklandiYusuf Koyun- Süphelinin, olaydan yaklasik 2 saat önce esiyle eglendigi anlara ait görüntüler ortaya çikti

ADANA (AA) - Adana'da, esi, kayinvalidesi ve kaynini biçaklayarak öldürüp kayinpederini de yaralayan zanli tutuklandi.

Merkez Seyhan ilçesinde dün karisi Iptihel Baba (28), kayinvalidesi Inaye Hellak (59) ve bedensel engelli kayni Muhammed Baba'yi (27) biçaklayarak öldürüp kayinpederi Muhammed Zeki Baba'yi (60) yaraladigi iddiasiyla gözaltina alinan Suriye asilli Türk vatandasi Ö.D'nin (43), emniyetteki islemleri tamamlandi.

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligince adliyeye sevk edilen süpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklandi.

Öte yandan zanli Ö.D. ile karisinin olaydan yaklasik 2 saat önce araçlariyla gezintiye çikarak birlikte yemek yedikleri anlara iliskin görüntülere de ulasildi.

Alkol kullandiktan sonra evlerine dönen Ö.D'nin kendisini aldattigi iddiasiyla esiyle tartistigi, ardindan biçakla saldirdigi öne sürüldü. Zanlinin kullandigi suç aletinin kirilmasi üzerine ikinci bir biçak alarak saldiriyi sürdürdügü iddia edildi.

Süpheli Ö.D'nin yaraladigi esi ve üç yakinini cep telefonu kamerasiyla kayda alip görüntüleri sosyal medyadan paylastigi ortaya çikti.

Daha sonra zanlinin agir yaraladigi esini araciyla hastaneye götürdügü, ardindan da polise teslim oldugu bildirildi.

Bu arada yarali kayinpederin hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi.

- Olay

Baris Mahallesi'nde dün Ö.D, karisi Iptihel Baba, kayinvalidesi Inaye Hellak ve bedensel engelli kayni Muhammed Baba'yi biçaklayarak öldürmüs, kayinpederi Muhammed Zeki Baba'yi yaralamisti. Olayin ardindan süpheli Ö.D. gözaltina alinmisti.

Ö.D. ve Iptihel Baba çiftinin 6 çocuklarinin bulundugu ve olaydan önce bakim yükümlülügünü yerine getirmedikleri gerekçesiyle devlet korumasina alindiklari belirtilmisti.