5 milyon TL'ye varan hediye paketleri Huawei AppGallery ramazan kampanyasindaHatice Senses Kurukiz

5 milyon TL'ye varan hediye paketleri Huawei AppGallery ramazan kampanyasindaHatice Senses Kurukiz

ISTANBUL (AA) - Huawei AppGallery, ramazan ayi dolayisiyla Türkiye'de katilimci oyuncularin oyun içi kaynaklar ve sansli çekilis ödülleri kazanmak için çesitli uygulama içi etkinlikleri tamamlayabilecekleri oyun kampanyasi düzenliyor.

Sirket açiklamasina göre, geçen ramazanda gördügü yogun ilginin ardindan "Puan Iade" etkinligi yogun talep üzerine geri döndü. Bu yilki promosyon etkinligi, katilimcilarin yüzde 20'ye varan puan iadesi kazanmalari ile çok daha büyük olacak.

Kullanicilarin etkinlige katilmak için kampanyanin uygulama sayfasini ziyaret etmeleri, bir oyuna katilmalari, daha sonrasinda oyun içi satin alimlari tamamlamalari Huawei puan kazanilmasi için yeterli olacak.

Huawei puani AppGallery'de ve Huawei GameCenter'da kullanilabilen sanal bir ödeme birimi. Satin alimlarda bir Huawei puani bir yerel para birimine esit.

- AppGallery'den popüler oyunlarla is birligi

AppGallery, oyun deneyimini daha da yükseltmek amaciyla PUBG Mobile, Mobile Legends: Bang Bang gibi çesitli popüler oyunlarla da is birligi yapacak. Birçok ödüllü oyuna ev sahipligi yapan AppGallery, kazanilan puanlari etkinlige katilan tüm oyunlarda birden kullanilabilir hale getirmesiyle maksimum eglence sunacak.

Game of Sultans gibi listeleri altüst eden oyunlarin da heyecana katkida bulunmasiyla hem kullanicilar hem de gelistiriciler bu ramazanda oyun türleri arasi eglenceyi dört gözle bekleyebilir.

Kesin kazançli Sansli Çekilis etkinliginde katilimcilar, uygulama içi satin alimlarinda 450 TL ve üzeri her AppGallery oyun içi satin alma islemi, oyunculara sansli çekilis hakki kazanma sansi saglayacak.

Etkinlik aktif kullanicilari daha çok ödüllendirmeye yönelik oldugu için ne kadar fazla oyun içi para harcanirsa o kadar fazla sansli çekilis hakki kazanilacak.

Bir ay sürecek promosyon teklifleri, kullanici etkilesimini artiracak "Kaynak Degisimi" etkinligiyle de destekleniyor. Bunun için 50 TL ve üzeri uygulama içi satin alim yapan kullanicilar, oyun içi kaynaklarla degistirilebilen "Ramazan Isiklari" kazanacak ve oyun ortamini bireysel tercihleri karsilayacak sekilde özellestirirken etkilesimini de artiracak.

Kampanyanin özel "Paylas Kazan" etkinligi, kullanicilari ödüllendirmek için daha da özellestirildi. Kampanya baglantisini arkadaslariyla paylasan kullanicilar, 26 TL degerinde Huawei Kuponu kazanabilirken, kampanyayi daha fazla paylasanlar daha fazla kazanma sansi elde ediyor. Bu Kuponlar, gelecekteki uygulama içi satin alimlarda kullanilabiliyr ve son kullanma tarihi bulunmuyor.