MSC Cruises, 3 gemi ile Türkiye limanlarina dönüyorMehmet Kadir Kilinç- 2023 yili programinda Istanbul ve Kusadasi limanlarini önemli birer inis ve binis limani olarak rotalarina ekleyen MSC Cruises, Türkiye hareketli olarak 8 ila 12 gün arasinda Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Dogu Akdeniz turlari sunacak

MSC Cruises, 3 gemi ile Türkiye limanlarina dönüyorMehmet Kadir Kilinç- 2023 yili programinda Istanbul ve Kusadasi limanlarini önemli birer inis ve binis limani olarak rotalarina ekleyen MSC Cruises, Türkiye hareketli olarak 8 ila 12 gün arasinda Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Dogu Akdeniz turlari sunacak

ISTANBUL (AA) - MSC Cruises, nisan ayindan itibaren Türkiye limanlarindan hareketli 3 gemisi ile Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Dogu Akdeniz seferlerine basliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, MSC Cruises, 2023 yili programinda Istanbul ve Kusadasi limanlarini önemli birer inis ve binis limani olarak rotalarina ekledi.

Türkiye hareketli olarak 8 ila 12 gün arasinda sunulan Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Dogu Akdeniz tur programlari ile MSC Cruises, MSC Splendida, MSC Musica ve MSC Poesia gemileri ile Türk misafirlerini dünyanin çesitli güzelliklerini kesfetmeye davet ediyor.

MSC Poesia, 6’sar kez Istanbul ve Kusadasi’na ugrarken, MSC Splendida sezon boyunca 20 kez Istanbul’u, MSC Musica ise 28 kez Kusadasi’ni ziyaret edecek.

MSC Cruises, konuk deneyimi açisindan yüksek standartlarda sundugu hizmetlerini Türk misafirlerini evlerinde hissedecekleri sekilde özellestirdi. Türk misafirperverligini de örnek alarak gelistirilen hizmetler arasinda "hos geldiniz toplantisi", farkli departmanlarda Türk çalisanlar, Türkçe asistanlik hizmeti, Türkçe menüler, Türk kahvalti tabagi, günlük Türkçe bültenler, Türkçe anonslar, Türk televizyon kanallari, Türkçe anonslar ve Türk Kahvesi gibi sunulan birçok hizmet ile misafirlerin iyi bir deneyim yasamalari için tüm detaylar bulunuyor.

MSC Cruises, Türk misafirleri için 399 avrodan baslayan fiyatlar ve 99 avro ön ödemeli erken rezervasyon kampanyalari ile de Türk misafirlerinin sayisini artirmayi hedefliyor.

- MSC Cruises, kruvaziyer turizminin gelecegine öncülük ediyor

MSC Cruises, tasarim ve konuk deneyimi noktasinda ilkleri gerçeklestirerek dünyanin çevre odakli yolcu gemisi olan MSC World Europa’nin Doha, Katar’da gerçeklesen Adlandirma Törenine ev sahipligi yapti. MSC World Europa, kruvaziyer endüstrisi için yeni bir standart belirlerken ayni zamanda denizde farkli deneyimlerden olusan gerçek bir dünya sunuyor.

MSC World Europa, MSC Cruises filosundaki ilk sivilastirilmis dogal gaz (LNG) ile çalisan ve bugüne kadar çevre açisindan en gelismis gemi olarak filoya katildi. Kullandigi yakit, LNG, dünyanin en temiz deniz yakitlarindan biri ve uluslararasi deniz tasimaciliginin karbondan arindirilmasinda önemli bir rol oynamak üzere planlandi.

Bu teknoloji ile MSC World Europa, sülfür oksitler gibi yerel hava kirletici emisyonlari neredeyse tamamen ortadan kaldiriyor ve nitrojen oksitleri yüzde 85'e kadar azaltiyor. LNG, karbondioksit emisyonlarini yüzde 25 oraninda azalttigi ve yesil hidrojen de dahil olmak üzere fosil olmayan sürdürülebilir yakitlarin aliminin yolunu açtigi için iklim degisikliginin hafifletilmesinde de önemli bir rol oynayacak.