n11'in kupon alisverisinde son yenilik hayata geçtiFatma Eda Topcu- n11 Üst Yöneticisi Nihal Dindar Akin: - "Kullanicilarimizin n11'de son 1 yilda yapilan alisverislerinde toplamda milyonlarca lira degerinde kupon kullandigini gördük. Kullanicilar dagittigimiz kuponlara oldukça ilgi gösteriyor"

n11'in kupon alisverisinde son yenilik hayata geçtiFatma Eda Topcu- n11 Üst Yöneticisi Nihal Dindar Akin:
- "Kullanicilarimizin n11'de son 1 yilda yapilan alisverislerinde toplamda milyonlarca lira degerinde kupon kullandigini gördük. Kullanicilar dagittigimiz kuponlara oldukça ilgi gösteriyor"

ISTANBUL (AA) - n11, "UçUç Kupon" programini hizmete sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, n11, platformundaki 10'dan fazla kupon ile kullanicilarina online alisveriste avantajli firsatlar sunuyor.

Kullanicilarina kuruldugu günden bu yana kupon kampanyalari sunan n11, simdi de bu alandaki tecrübesiyle bir ilki daha gerçeklestirerek, kupon ile alisverise yeni bir "soluk" getiriyor.

n11, alisverislerden kazanilan puanlarin kuponlara dönüstügü "UçUç Kupon" ile puanlarin birlestirilerek, bölünerek ya da baskasina gönderilerek özgürce kullanilmasini sagliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen n11 Üst Yöneticisi (CEO) Nihal Dindar Akin, sunlari kaydetti:

"n11'de 26 milyon kullanicimiz, 330 binden fazla kayitli is ortagimiz ve 14 milyonun üzerinde ürün ile büyük bir e-ticaret ekosistemini yönetiyoruz. Platformumuzda yer alan çesitli kuponlarimizla kullanicilarimiza avantajlarla dolu online alisveris deneyimi sunuyoruz. Kupon ile alisverisi baslatan e-ticaret platformu olarak kuponlar bizim DNA'mizin bir parçasi. Kullanicilarimizdan kupon kullanimlariyla ilgili aldigimiz geri dönüsler oldukça olumlu. Kullanicilarimiz kuponu n11'e çok yakistiriyor. Kullanicilarimizin n11'de son 1 yilda yapilan alisverislerinde toplamda milyonlarca lira degerinde kupon kullandigini gördük. Kullanicilar, dagittigimiz kuponlara oldukça ilgi gösteriyor. Kullanicilarin kuponlari en çok kullandigi kategoriler arasinda süpermarket, kozmetik ve yapi market öne çikiyor. Biz de kullanicilarimizin kupon kullanimina olan ilgisini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak, kupon kampanyalarimiza bir yenisini daha eklemenin mutlulugunu yasiyoruz. ‘UçUç Kupon’ ile kullanicilarimiza, Türkiye’de ilk defa alisverislerinden kazandiklari puanlarini, birlestirerek, bölerek ya da özgürce sevdikleriyle paylasarak kullanma firsati veriyoruz."

Akin, gelistirdikleri bu yeni ve daha kisiye özel puan kupon programinda kullanicilara esnek kullanim alternatifleri sunmaktan ve online alisveris deneyimini daha avantajli bir hale getirmekten mutluluk duyduklarini belirterek, ilerleyen günlerde de platforma ekleyecekleri yeni özellikleri kullanicilara sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

- UçUç Kupon

Verilen bilgiye göre, kullanicilar, hesaplarinda biriken "UçUç Puan"larin tamamiyla ya da puanlarini bölerek 1-500 TL arasinda "UçUç Kupon" olusturabiliyor.

Olusturulan "UçUç Kupon"lar, alisverislerde harcama limiti olmadan, geçerli tüm kategorilerde kullanilabiliyor. Kazanilan "UçUç Puan" ve puanlardan olusturulan kuponlar, o ayin son gününe kadar geçerli oluyor.

Süresi dolmamis kuponlar, yeniden puan olarak hesaba geri yüklenebiliyor. Bu islemlerin detaylari "Puan Geçmisim" sayfasinda görülebiliyor. Ayrica kullanicilar, "UçUç Puan"larini sevdiklerine de uçurabiliyor. Böylece onlar da kendi puanlariyla birlestirip "UçUç Kupon" olusturabiliyor.

Kullanicilar 1 "UçUç Puan"i, 1 TL "UçUç Kupon"a denk gelecek sekilde kullanabiliyor.