iPhone SE 4'ün özellikleri ve görüntüsü sızdırıldı

Apple'ın fiyat/performans ürünü iPhone SE 4'ün özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı. Peki iPhone SE 4 ne zaman çıkacak, nasıl olacak? İşte ayrıntılar...Apple'ın A16 bionic çipe sahip iPhone SE 4 modeli sızdırıldı.6.1 inç boyutunda olacağı belirtilen cihazın, 60Hz yenileme hıza sahip OLED çentikli ekranla birlikte çıkış yapması bekleniyor.Ayrıca cihazın 6GB rame sahip olacağı kaydedildi.iPhone SE 4'ün 3000mAh batarya ve 20W hızlı şarj için USB-C girişine sahip olduğu belirtildi.12W MagSafe kablosuz şarj serisine ait cihaz alüminyüm alaşım kasayla çıkış yapacak.iPhone SE 4'te ön ve arka kameranın 12MP kalitesinde görüntü yakalayabileceği öne sürüldü.Cihazın gelecek yıl çıkış yapmasının beklendiği aktarıldı.

iPhone SE 4'ün özellikleri ve görüntüsü sızdırıldı
iPhone SE 4'ün özellikleri ve görüntüsü sızdırıldı

Apple'ın fiyat/performans ürünü iPhone SE 4'ün özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı. Peki iPhone SE 4 ne zaman çıkacak, nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Apple'ın A16 bionic çipe sahip iPhone SE 4 modeli sızdırıldı.
6.1 inç boyutunda olacağı belirtilen cihazın, 60Hz yenileme hıza sahip OLED çentikli ekranla birlikte çıkış yapması bekleniyor.Ayrıca cihazın 6GB rame sahip olacağı kaydedildi.
iPhone SE 4'ün 3000mAh batarya ve 20W hızlı şarj için USB-C girişine sahip olduğu belirtildi.12W MagSafe kablosuz şarj serisine ait cihaz alüminyüm alaşım kasayla çıkış yapacak.
iPhone SE 4'te ön ve arka kameranın 12MP kalitesinde görüntü yakalayabileceği öne sürüldü.Cihazın gelecek yıl çıkış yapmasının beklendiği aktarıldı.