Ayşe öğretmenin okulunda yas

Hakkari'de otomobilin Zap Suyu'na devrilmesi sonucu yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden 30 yaşındaki matematik öğretmeni Ayşe Koç Yıldız'ın görev yaptığı okulda hüzün vardı. Ayşe öğretmenin mesai arkadaşları ve öğrencileri masasına fotoğrafını bıraktı, çiçeklerle süsledi.Hakkari-Çukurca kara yolunda Zap Suyu'na düşen otomobilden yaralı olarak çıkarılan ve dün hastanede ölen matematik öğretmeni Ayşe Koç Yıldız'ın (30) görev yaptığı okulda meslektaşları ve öğrencileri büyük üzüntü yaşadı.Kent merkezindeki Şehit Çetin Deniz Ortaokulu'nda düzenlenen programda, mesai arkadaşları ve öğrencileri, Yıldız'ın masasına fotoğrafını bıraktı, çiçeklerle süsledi.Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Naci Atan, geçen yıl kente atanan Yıldız'ı trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.Yıldız'a Allah'tan rahmet dileyen Atan, "Öğretmenimizin polis memuru olan eşinin de şu anda tedavisi sürüyor. Ona da acil şifalar diliyoruz. Ayşe öğretmenimiz bütün öğrencilerin ve öğretmenlerin gönlünde taht kurmuştu." dedi.Hakkari-Çukurca kara yolundaki Olgunlar köyü yakınında dün otomobilin Zap Suyu'na devrilmesi sonucu polis memuru Cihat Yıldız ile eşi Ayşe Koç Yıldız ağır yaralanmıştı.Ayşe Koç Yıldız, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Ayşe öğretmenin okulunda yas
Ayşe öğretmenin okulunda yas

Hakkari'de otomobilin Zap Suyu'na devrilmesi sonucu yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden 30 yaşındaki matematik öğretmeni Ayşe Koç Yıldız'ın görev yaptığı okulda hüzün vardı. Ayşe öğretmenin mesai arkadaşları ve öğrencileri masasına fotoğrafını bıraktı, çiçeklerle süsledi.

Hakkari-Çukurca kara yolunda Zap Suyu'na düşen otomobilden yaralı olarak çıkarılan ve dün hastanede ölen matematik öğretmeni Ayşe Koç Yıldız'ın (30) görev yaptığı okulda meslektaşları ve öğrencileri büyük üzüntü yaşadı.
Kent merkezindeki Şehit Çetin Deniz Ortaokulu'nda düzenlenen programda, mesai arkadaşları ve öğrencileri, Yıldız'ın masasına fotoğrafını bıraktı, çiçeklerle süsledi.
Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Naci Atan, geçen yıl kente atanan Yıldız'ı trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Yıldız'a Allah'tan rahmet dileyen Atan, "Öğretmenimizin polis memuru olan eşinin de şu anda tedavisi sürüyor. Ona da acil şifalar diliyoruz. Ayşe öğretmenimiz bütün öğrencilerin ve öğretmenlerin gönlünde taht kurmuştu." dedi.
Hakkari-Çukurca kara yolundaki Olgunlar köyü yakınında dün otomobilin Zap Suyu'na devrilmesi sonucu polis memuru Cihat Yıldız ile eşi Ayşe Koç Yıldız ağır yaralanmıştı.
Ayşe Koç Yıldız, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.