Vodafone Her Sey Yanimda'ya ODTÜ'den ödülGökhan Yildiz- Vodafone Her Sey Yanimda Genel Müdürü Yusuf Aysal: - " Her Sey Yanimda platformumuzla müsterilerimize online alisverislerini uygun fiyatlarla, rahat, hizli ve kolay bir sekilde yapma imkani sunuyoruz"

Vodafone Her Sey Yanimda'ya ODTÜ'den ödülGökhan Yildiz- Vodafone Her Sey Yanimda Genel Müdürü Yusuf Aysal:
- " Her Sey Yanimda platformumuzla müsterilerimize online alisverislerini uygun fiyatlarla, rahat, hizli ve kolay bir sekilde yapma imkani sunuyoruz"

ISTANBUL (AA) - Vodafone Her Sey Yanimda, ODTÜ’lü ögrencilerin oylariyla belirlenen ve yilin en basarili girisimlerinin ödüllendirildigi Kristal Agaç Ödülleri’nde Yilin Yenilikçi Online Alisveris Platformu kategorisinde ödül aldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Vodafone Her Sey Yanimda, ODTÜ’lü ögrencilerin oylariyla belirlenen Kristal Agaç Ödülleri’nde oylarin yüzde 50’den fazlasini kazanarak önemli bir basariya imza atti.

Vodafone Her Sey Yanimda’da Cep Telefonlari, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kirtasiye, Kozmetik ve Kisisel Bakim, Ayakkabi-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yasam, Süpermarket, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere farkli kategorilerde 4 milyonu askin ürün sunuluyor.

Toplam 1000 aktif magazanin faaliyet gösterdigi Her Sey Yanimda, Vodafone’lu olsun olmasin, Vodafone Yanimda uygulamasini indiren tüm kullanicilara avantajli fiyatlari, birbirinden farkli kampanyalari ve kullanim kolayligi ile yeni bir deneyim yasatiyor.

ODTÜ Genç Girisimciler Toplulugu tarafindan ODTÜ Bilim Agaci’ndan ilham alinarak hayata geçirilen Kristal Agaç Ödülleri, yil içinde girisimcilik alaninda inovatif çözümler üreten basarili girisim ve girisimcilere takdim ediliyor.

Kristal Agaç, o yil içinde fark olusturmus, yenilikçi düsünen ve düsündügünü uygulamakta basarili olmus girisimcileri ödüllendirerek girisimcilik ruhlarini takdir etmeyi amaçliyor. Bu yil 8.'si düzenlenen etkinlikte 15 sektörden 45 aday ODTÜ’lü ögrencilerin oylarina sunuldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Her Sey Yanimda Genel Müdürü Yusuf Aysal, Türkiye’nin hizli büyüyen yeni nesil baglanti ve dijital servisler sirketi olma hedefiyle çalismalarini sürdürdüklerini belirtti.

Aysal, "Her Sey Yanimda platformumuzla müsterilerimize online alisverislerini uygun fiyatlarla, rahat, hizli ve kolay bir sekilde yapma imkani sunuyoruz. Her gün yenilenen kampanyalarimizla müsterilerimizin hayatini kolaylastiriyoruz. Platformumuzun yenilikçi özellikleriyle Kristal Agaç Ödülleri’nde ödüle layik görülmesinden mutluluk duyduk. Müsterilerimize en iyi dijital alisveris deneyimini sunmak için çalismaya devam edecegiz.” yorumunu yapti.