Vitago, Ankara Eczacilik Zirvesi'nde sektör paydaslariyla bulustuErgin Garip- Sektör paydaslarinin bir araya geldigi zirvede, hasta bilgilendirme yarismasi, eczacilik sektörüne yönelik çesitli etkinlikler, yarisma, atölye ve bilgilendirmeler yapildi

Vitago, Ankara Eczacilik Zirvesi'nde sektör paydaslariyla bulustuErgin Garip- Sektör paydaslarinin bir araya geldigi zirvede, hasta bilgilendirme yarismasi, eczacilik sektörüne yönelik çesitli etkinlikler, yarisma, atölye ve bilgilendirmeler yapildi

ISTANBUL (AA) - Vitago, bu yil 19'uncusu düzenlenen Ankara Eczacilik Zirvesi'nde sektör paydaslariyla bir araya geldi.

Vitago'dan yapilan açiklamaya göre, Ankara Eczacilar Odasi organizasyonuyla gerçeklestirilen zirveye, Türkiye ve Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti'ndeki eczaci odasi baskanlari, eczacilar ve eczacilik bölümü ögrencileri katildi. Zirvede, hasta bilgilendirme yarismasi, eczacilik sektörüne yönelik çesitli etkinlikler, yarisma, atölye ve bilgilendirmeler yapildi.

Ankara basta olmak üzere birçok ilden katilim saglayan bagimsiz eczacilar, markanin eczanelere özel gelistirdigi premium serisinin özel ve yeni ürünlerini Vitago AR-GE Direktörü Ramis Köroglu'ndan dinleme ve ürünleri yerinde deneyimleme imkani buldu.

Vitago'nun eczacilik fakültesi ögrencilerine yönelik olusturdugu kampüs elçisi sosyal sorumluluk projesi, zirveye katilan ögrenciler tarafindan begeniyle karsilandi. Vitago standina gelen ögrenciler arasindan basvuranlar markanin gönüllü kampüs elçisi olarak atandi.

Zirvede, 20'den fazla üniversitenin kampüs elçileri seçildi ve ögrenciler staj öncesinde bir ulusal saglik sirketiyle is birligi firsati yakaladi.

Proje kapsaminda, Vitago, eczacilik fakültesi ögrencileriyle yürüttügü marka kampüs elçiligiyle sektöre daha yakin ve erken iliski kurma firsati sagliyor. Bu sayede, eczacilik sektörüne yeni katilan ögrenciler, sektörün gereksinimlerini daha iyi anlayabilecek ve eczacilikta gelismek için farkli firsatlar yakalayabilecek.

- Vitago'nun 11 farkli ülkede temsilciligi bulunuyor

Tohum Holding'in sirketlerinden olan Vitago, "Hep Iyi Hisset" mottosu ile tüketici sagligi alaninda faaliyet gösteriyor. TRT Çocuk karakterlerinin gida takviyesi alanindaki tek lisansli üreticisi olan Vitago, çocuklar için Vitago Kids markasiyla "Rafadan Tayfa", "Piril" ve "Z Takimi" lisanslariyla üretim yapiyor.

"Premium" grubu ürünlerle anlasmali eczanelerde yer alan Vitago, "Daily" ürün grubuyla Macrocenter, Migros, Watsons, Gratis, Eve Shop, File magazalarinda, Getir, Yemeksepeti, Istegelsin, TRTmarket.com, hepiyihisset.com sanal magazalarda ve Trendyol, Hepsiburada, Amazon ve N11 basta olmak üzere tüm pazaryerlerindeki kendi resmi magazasinda kullanicilariyla dogrudan temas kuruyor.

Markanin Körfez ülkeleri ve Balkanlar basta olmak üzere Latin Amerika'dan Mogolistan'a kadar 11 farkli ülkede temsilciligi bulunuyor.