"Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi"nde kazanan Digital AthleticsDuhan Degirmenci

"Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi"nde kazanan Digital AthleticsDuhan Degirmenci

ISTANBUL (AA) - Türk Telekom'un oyun deneyimini güçlendiren markasi GAMEON'un iletisim sponsoru oldugu "Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi"nde kazanan Digital Athletics oldu.

Türk Telekom'un açiklamasina göre, oyunculara özel internet kampanyalari ve oyun odakli birçok fayda ile oyunculari güçlendiren marka gerçeklestirdigi eSpor yatirimlari ile de ekosistemin gelismesinde öncü rol aliyor.

Türk Telekom GAMEON'un iletisim sponsorlugunu üstlendigi, dünyada ve Türkiye'de milyonlarca eSpor oyuncusu tarafindan heyecanla takip edilen "Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi"nde Büyük Final'in ardindan kazanan takim Digital Athletics oldu.

S2G Esports karsisinda 3-0'lik skorla kupaya uzanan Digital Athletics, 160 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olurken Valorant Ascension Turnuvasi'nda boy gösterme hakki kazandi.

Digital Athletics, 2024 ve 2025 EMEA Ligi'ne bilet alabilmek için Haziran 2023'te baslayacak grup asamalarinda mücadele edecek. Ikincilik madalyasini alan S2G Esports, 75 bin TL'lik ödüle ulasti ve Ascension Turnuvasi'na play-inden katilmaya hak kazandi.

Katilimcilar, etkinlik alanindaki GAMEON standinda oyun turnuvalari ve bilgi yarismalari ile eglenceli vakit geçirirken turnuva kapsaminda seride üst düzey performans sergileyen Digital Athletics'den "Masic", GAMEON ile En Iyi Entry Ödülü'nün sahibi oldu.