Vakif Katilim, ESDER ile protokol imzaladiFatma Eda Topcu- Vakif Katilim Genel Müdürü Ikram Göktas: - ESDER üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacagimiz, finansa erisimlerini daha da kolaylastiracagimiz için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde esnaf ve sanatkarlarimiza olan destegimizi sürdürecegiz"

Vakif Katilim, ESDER ile protokol imzaladiFatma Eda Topcu- Vakif Katilim Genel Müdürü Ikram Göktas:
- ESDER üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacagimiz, finansa erisimlerini daha da kolaylastiracagimiz için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde esnaf ve sanatkarlarimiza olan destegimizi sürdürecegiz"

ISTANBUL (AA) - Vakif Katilim ile Esnaf ve Sanatkarlar Dernegi (ESDER) arasinda imzalanan protokol kapsaminda ESDER’e üye esnaf ve sanatkarlar Vakif Katilim'in avantajli ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecek, ihtiyaç duyduklari finansmana çok daha rahat ulasabilecek.

Vakif Katilim'dan yapilan açiklamaya göre, katilim finans sektörünün referans kurumu olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vakif Katilim, esnaf ve sanatkarlara destek vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Vakif Katilim ile ESDER arasinda, ESDER üyelerinin ihtiyaç duyduklari finansmana kolayca ulasabilmelerini saglayacak bir is birligi protokolü imzalandi.

Protokol çerçevesinde üyeler ayrica, teminat mektuplari, indirimli kiralik kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajli üye is yeri (POS) oranlari, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dis ticaret islemlerinde avantajli kâr ve komisyon oranlarindan da faydalanabilecekler.

- "Esnaf ve sanatkârlarimizin finansal destekçisi olmaya devam edecegiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Vakif Katilim Genel Müdürü Ikram Göktas, sunlari kaydetti:

"Esnaf ve sanatkarlarin sürdürülebilir bir finansal yapiya sahip olmalari, rekabet güçlerini korumalarini ve artirmalarini mümkün kilar. Bu bakis açisindan hareketle simdiye kadar ülkemizin dört bir kösesinde üreten, hizmet veren esnaf ve sanatkârlarimizin yaninda olduk. Rahat bir nefes almalari için var gücümüzle çalistik, halen de bu yönde çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Vakif Katilim'in, ESDER ile imzaladigi protokol de bu amaçla attigimiz adimlardan biri oldu. ESDER üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacagimiz, finansa erisimlerini daha da kolaylastiracagimiz için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde esnaf ve sanatkarlarimiza olan destegimizi sürdürecek, farkli proje ve faaliyetlerle kalkinmalarina destek olmaya devam edecegiz."

ESDER Genel Baskani Mahmut Çelikus da, "Ekonomi yönetimi, reel sektör ve finans sektörü, biz birbirimizi tamamlamak durumundayiz. Böyle hareket ediyoruz, önümüzdeki süreçte de böyle hareket etmeye devam edecegiz. ESDER olarak finansmana erisim saglamanin yollarini Üyelerimize sunacagiz. Vakif Katilim ile imzaladigimiz protokolle Üyelerimizin büyümelerine olanak sunmayi ve yapacaklari ticarette bir adim önde olmalarina imkân saglamayi amaçliyoruz." ifadelerini kullandi.