ÜNLÜ & Co danismanliginda, Korsini’nin MCC’ye satisi tamamlandiFurkan Gençoglu

ÜNLÜ & Co danismanliginda, Korsini’nin MCC’ye satisi tamamlandiFurkan Gençoglu

ISTANBUL (AA) - ÜNLÜ & Co’nun satici taraf finansal danismanligini üstlendigi islemde, Actera Group yatirimi olan Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.S. (“Korozo Group”) istiraklerinden, IML (kalip içi etiketleme) alaninda dünyanin önde gelen üreticilerinden Korsini-Saf Ambalaj San. Ve Tic. AS ‘nin yüzde 100 hissesinin (“Korsini”) ABD merkezli Multi-Color Corporation istiraki MCC Verstraete N.V’ye (“MCC”) satisi tamamlandi.

ÜNLÜ & Co'dan yapilan açiklamaya göre, satis islemiyle birlikte Korsini, MCC çatisi altinda yerel ve global piyasalarda büyümesini sürdürecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen ÜNLÜ & Co Kurumsal Finansman Danismanlik Yönetici Direktörü Zeynep Koçak, esnek ambalaj sektörünün lider global oyuncusu Korozo Group’un satici taraf danismanligini üstlendiklerini belirterek, "Islemin basariyla gerçeklestirilmis olmasindan dolayi gururluyuz. Finansal piyasalardaki zorlu ortama ragmen, bu islemi basariyla tamamladik. Bu önemli islemde oldugu gibi önümüzdeki dönemde de Türkiye M&A pazarinda önemli islemlere imza atmaya devam edecegiz.” ifadelerini kullandi.