Ticaret Bakani Mus, Samsun'da AK Parti teskilat mensuplariyla bulustuEmre Dilek

Ticaret Bakani Mus, Samsun'da AK Parti teskilat mensuplariyla bulustuEmre Dilek

SAMSUN (AA) - Ticaret Bakani Mehmet Mus, Samsun'un Bafra ilçesinde AK Parti teskilat mensuplariyla bir araya geldi.

Samsun'dan AK Parti milletvekili adayi olan Mus, Bafra Ögretmenevi'nde düzenlenen toplantidaki konusmasinda, 14 Mayis'ta yapilacak seçimde hem Bafra'dan hem Samsun'dan hem de Türkiye'den güzel sonuç alacaklarina inandigini söyledi.

Allah'in gayretleri zayi etmeyecegini vurgulayan Mus, "Bizim görevimiz gücümüzün yettigince, elimizden geldigince ama en fazlasini yapip, sonra Allah'tan beklemek. Bireyler olarak, teskilat mensuplari olarak üzerimize düsen sorumlulugu yerine getirmemiz lazim ki netice güzel olsun." ifadesini kullandi.

AK Parti'nin gücünün teskilatlarindan geldigini, teskilatlarinin gücünün, gayretinin, sandiklardan çikaracaklari oyun, parlamentoda ve cumhurbaskanliginda partilerini güçlü kilacagina isaret eden Mus, söyle konustu:

"AK Parti'nin bir özelligi vardir. Aldigi oy oraninin hep üzerine koyarak gelmistir. Geçen sene Bafra'da aldigimiz oyun üzerine koyarak bu seçimlerden çikmamiz lazim. Teskilatimizin her bir bireyi bizim için kiymetli. Bu bir bayrak yarisi. Oturdugumuz masada geçmis dönem ilçe baskanlarimiz da var, mevcut ilçe baskanimiz da var. Bir noktadan sonra o bayragi verecek, o baska bir görev yapacak ya da çalismalara katilacak. Dolayisiyla teskilatlardaki bir görevimiz de simdiye kadar görev yapmis bütün teskilat mensuplarimizi çalismalarimizin içerisine dahil etmektir. Bizim de bu noktada gayretimiz varsa onu ortaya koymamiz lazim. Teskilatçilik bunu gerektirir, birlik beraberlik bunu gerektirir."

Daha sonra Türkiye'nin otomobili Togg'u kullanan, seçim koordinasyon merkezini ziyaret edip esnaf ziyaretinde bulunan Mus'a, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kircali ve Fuat Köktas, Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç ile milletvekili adaylari eslik etti.