Özel harekat polisi, Vanli gençlerle Kick Boks Dünya Kupasi'na hazirlaniyorNecat Hazar- Avrupa ve Türkiye sampiyonu Muhammed Süleyman Gülle:- "Amacimiz; bayragimizi dalgalandirmak, bizden sonra gelecek nesillere polisligi ve sporu sevdirmek, onlari kötü aliskanliklardan uzak tutmak"

Özel harekat polisi, Vanli gençlerle Kick Boks Dünya Kupasi'na hazirlaniyorNecat Hazar- Avrupa ve Türkiye sampiyonu Muhammed Süleyman Gülle:- "Amacimiz; bayragimizi dalgalandirmak, bizden sonra gelecek nesillere polisligi ve sporu sevdirmek, onlari kötü aliskanliklardan uzak tutmak"

VAN (AA) - NECAT HAZAR - Van Emniyet Müdürlügünde görevli özel harekat polisi Muhammed Süleyman Gülle, kick boksta Türkiye ve Avrupa sampiyonluklarinin ardindan dünya kupasi sampiyonlugu için gençlerle birlikte antrenman yapiyor.

Katildigi birçok organizasyonda önemli basarilara imza atan Gülle, bu yil düzenlenecek Kick Boks Dünya Kupasi'nda basarilarina bir yenisini daha eklemek istiyor.

Bu amaçla Yeni Van Polis Gücü Spor Kulübü bünyesinde kick boks egitimi alan sporcularla zaman zaman antrenmana çikan Gülle, kendisini örnek alan gençlere deneyimlerini de aktariyor.

Özel Harekat Subesi yerleskesindeki spor salonunda antrenman yaparak Dünya Kupasi hazirliklarini sürdüren Gülle, ülkeye ve teskilatina bir gurur daha yasatma pesinde.

- Gülle: "Basarili olmak için çalismalarimi sürdürüyorum"

Kick boksa 9 yasinda baslayan Gülle, AA muhabirine, görevlerden kalan zamaninda antrenman yaptigini söyledi.

Emniyet Genel Müdürlügü bünyesindeki Gaziler Engelli Spor Kulübü adina sampiyonalara katildigini anlatan Gülle, söyle konustu:

"Türkiye sampiyonlugumu Ordu'da elde ettim. Geçen yil 9-18 Agustos'ta Konya'da düzenlenen 5. Islami Dayanisma Oyunlari'nda 67 kiloda 'full contact' stilinde birinci oldum. Ardindan 11-20 Kasim'da Antalya'da yapilan Avrupa Kick Boks Büyükler Sampiyonasi'nda da ayni dalda sampiyonluk nasip oldu. Bu gururu ülkeme, emniyet teskilatina, özel harekat birimine, gazi abilerimize, aileme ve sevdiklerime yasattigim için mutluyum. Bu yil Istanbul'da Dünya Kupasi turnuvasi yapilacak. Hedefimiz burada da sampiyon olmak. Akabinde Portekiz'de Dünya Sampiyonasi düzenlenecek. Bu sampiyonalarda basarili olmak için çalismalarimi sürdürüyorum."

Yeni Van Polis Gücü Spor Kulübünün antrenörlerinin de kendisine destek verdigini belirten Gülle, "Amacimiz; bayragimizi dalgalandirmak, bizden sonra gelecek nesillere polisligi ve sporu sevdirmek, onlari kötü aliskanliklardan uzak tutmak. 2018 yilinda özel harekat polisi oldum. Daha sonra Gaziler Engelli Spor Kulübü bünyesinde maçlara çikmaya basladim. Bu süreçte desteklerinden dolayi Özel Harekat Baskanimiz Selami Türker, Valimiz Ozan Balci, Emniyet Müdürümüz Atanur Aydin ve her zaman yanimda olan Özel Harekat Sube Müdürümüz Enver Kaya'ya sükranlarimi sunuyorum. Önümüzdeki iki sampiyonada birinci olup, bu gururu ülkeme, emniyet teskilatina ve milletimize yasatmak istiyorum. Basari alinca kardeslerimiz gelip 'Biz de sizin gibi ülkemizi gururlandirmak istiyoruz.' diyorlar. Bundan mutluluk duyuyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

???????