Opet Fuchs "Fullcheck Sense" hizmeti ile verimliligi artiriyor Gülsen Çagatay

Opet Fuchs "Fullcheck Sense" hizmeti ile verimliligi artiriyor Gülsen Çagatay

ANKARA (AA) -Opet Fuchs, "Fullcheck Sense" hizmeti ile makinelerde olusabilecek sivi kaynakli arizalarin önüne geçerek verimliligi artiriyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, bu hizmet ile sivi kaynakli arizalarin önüne geçilerek operasyonlarda dayaniklilik ve karlilik saglaniyor.

Fullcheck Sense hizmeti ile metal isleme tezgahlarinda kullanilan yaglayicilarin durum parametreleri akilli sensörler ile kontrol edilip, rapor ve uyarilarla müsterilere bilgilendirme yapiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Opet Fuchs Ar-Ge Müdürü Ayse Aybey Akokay, Fullcheck Sense ile metal isleme sivilarinin sürdürülebilirligi için çözüm sunduklarini belirterek, "Makinelerin birbiri ile iletisimlerinin arttigi günümüz teknolojisinde, verimlilik önemli bir konu. Makine verimliliginde yaglayicilar da bu konunun önemli bir parçasi olacak. Fullcheck Sense, metal isleme sivilarinin sürdürülebilir kalitede olmasi için bir çözümü temsil ediyor." ifadelerini kullandi.

Opet Fuchs Teknik Servisler Müdürü Altan Aydin da "Fullcheck Sense" sayesinde is ortaklarinin verimliliginin artmasina katki saglandigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Akilli sensörler ile sivilardan toplanan verileri, yapay zeka destekli gelistirdigimiz yazilim ile her an ulasabilecek bir bulut ortaminda müsterilerimize sunarak, önleyici bakimlar ile duruslari azaltmayi, bakim periyotlarini uzatmayi hedefliyoruz. Metal isleme sivilari, metal parçalari yaglamak ve sogutmak için isleme, delme ve sekillendirme dahil olmak üzere çesitli metal isleme operasyonlarinda kullaniliyor. Saglikli emülsiyonlar düzenli takip ile isletmelere karlilik ve verimlilik kazandirir. Bu alandaki önleyici bakim uygulamalari, isletmelerdeki operasyonlarin sürdürülebilir olmasi açisindan önemli bir konu. Opet Fuchs olarak, sivi yönetimini inovasyonla bulusturuyor, müsterilerimize verdigimiz hizmetimizin faydasini artiriyoruz."