Köycegiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupasi yarislari basladiÖmer Kundakçi

Köycegiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupasi yarislari basladiÖmer Kundakçi

MUGLA (AA) - Türkiye Kano Federasyonunun 2023 faaliyet programinda yer alan Köycegiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupasi yarislari, Mugla'da basladi.

Türkiye Kano Federasyonunca Köycegiz Su Sporlari Merkezi'ndeki bin, 500 ve 200 metrelik parkurlarda gerçeklestirilen yarislar, büyük erkekler ve kadinlar, genç erkekler ve kadinlar, yildiz erkekler ve kadinlar, minik erkekler ve kadinlar K1 (Tekli Kayak) C1 (Tekli Kano) kategorilerinde gerçeklestiriliyor.

Ilk gün yarislari sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, düzenlenen törenle Köycegiz Kaymakami Mustafa Maslak, Belediye Baskani Kamil Ceylan, Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürü Musa Kazim Açikbas ve Türkiye Kano Federasyonu Baskani Alper Cavit Kabakçi tarafindan verildi.

Türkiye Kano Federasyonu Baskani Alper Cavit Kabakçi, Köycegiz Belediyesi Durgunsu Bahar Kupasi yarislarinin ilk gününü kazasiz belasiz tamamladiklarini söyledi.

Yarislara 29 kulüp, 219 sporcunun istirak ettigini ve organizasyonun üç gün boyunca devam edecegini aktaran Alper Cavit Kabakçi, "Ilk gün bin metre, ikinci gün 500 metre, üçüncü gün 200 metre yarislariyla sporcularimizin performans durumlarini test etmis olacagiz. Cuma ve cumartesi günü de 500 metre ve 200 metre finalleri ve kupa töreniyle yarislarimizi tamamlayacagiz." diye konustu.

Köycegiz Belediyesi Durgunsu Kano Bahar Kupasi, 29 Nisan Cumartesi günü sona erecek.