Juan Valdez Yelken Takimi ilk yarisinda ödülün sahibi olduMuhammet Emin Horuz

Juan Valdez Yelken Takimi ilk yarisinda ödülün sahibi olduMuhammet Emin Horuz

ISTANBUL (AA) - Juan Valdez'in marka sponsorlugunu üstlendigi ve takim kaptani milli sporcu Aysu Peksag ile maviliklere açilan yelken takimi, BAUISC Spring Trophy'23'te aldigi ödül ile denizlerdeki ilk basarisini elde etti.

Honest Holding'den yapilan açiklamaya göre, BAU Bosphorus Sailing Cup, 6-7 Mayis'ta gerçeklesti. Etkinlik, 6 Mayis Cumartesi Istanbul Bogazi'nda, 7 Mayis Pazar günü Caddebostan-Adalar açiklarinda gerçeklesen 3 yaris ile tamamlandi. Saat 12.00'de Besiktas'ta baslayan yarisin ardindan Anadolu Hisari önündeki samandirayi dönen tekneler, parkurun baslangiç noktasina gelerek yarisi tamamladi.

Gerçeklesen ödül töreninde Juan Valdez'in destegi ile kadinlardan olusan bes kisilik yelken ekibi, Sportsboat sinifinda 50 teknenin yaristigi 4'üncü etap sonunda ikincilik ve BAUISC Spring Trophy'23 overall'da birincilik ödülünü almaya hak kazandi.

Ekip, Yelken Federasyonu'nun 2023 yili takviminde yer alan tüm yarislara Juan Valdez sponsorlugunda katilacak.

- Juan Valdez kadinlari esitlige yelken açiyor

Verilen bilgiye göre, Juan Valdez, Türkiye’de kapilarini açtigi günden bugüne global ölçekte düzenledigi kadinlarla ilgili çok sayidaki projeyi, kadinlarin is hayatinda karsilastigi sorunlari ve kisisel tabulari ortadan kaldirmayi hedefleyerek düzenliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Honest Holding Türkiye Kurucusu Cengiz Deveci, kadinlarin is hayatindaki firsat esitligi konusunda çok hassas olduklarini, konuyla ilgili birçok sosyal sorumluluk projesine imza attiklarini aktardi.

Honest Holding Türkiye Kurumsal Iletisim ve Pazarlama Direktörü Tugçe Tanju Atil da Juan Valdez ile milli sporcu Aysu Peksag önderliginde, esitlige yelken açmaya hazirlandiklarini, Juan Valdez'in kendi çalisanlarindan olusturdugu kadin takimiyla Cumhurbaskanligi 3. Uluslararasi Yat Yarislari'na da çikacaklarini bildirdi.