Isitme Engelliler Hentbol Türkiye Sampiyonasi yarin Bursa’da basliyorCem San

Isitme Engelliler Hentbol Türkiye Sampiyonasi yarin Bursa’da basliyorCem San

BURSA (AA) - Isitme Engelliler Kadinlar ve Erkekler Hentbol Türkiye Sampiyonasi yarin Bursa'da basliyor.

Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonundan (TIESF) yapilan açiklamaya göre, TIESF Hentbol Kadinlar ve Erkekler Türkiye Sampiyonalari 6-11 Nisan'da Bursa’da iki farkli salonda es zamanli olarak gerçeklestirilecek.

Kadinlar sampiyonasina 6 takim, erkekler sampiyonasina 9 takimin katilacagi Türkiye sampiyonasinda erkek müsabakalari Osmangazi Çok Amaçli Spor Salonunda, kadin müsabakalari ise Mudanya Kapali Spor Salonunda yapilacak.

Danimarka’da 1-16 Temmuz'da gerçeklesecek 3. Dünya Isitme Engelliler Hentbol Sampiyonasina katilacak milli sporcularin da belirlendigi sampiyonada dereceye giren takimlar ödüllendirilecek.

TIESF Baskani Kerim Vural, Bursa'nin hentbol kenti oldugunu vurgulayarak, tüm Bursali hentbolseverleri oldukça zevkli ve çekismeli geçecek sampiyona için tribünlere beklediklerini aktardi.

Vural, dünya sampiyonasina az bir zaman kala gerçeklesen Türkiye sampiyonalarinda yarisan tüm sporculara ve antrenörlere basarilar dileyerek hedeflerinin daha çok madalya oldugunu sözlerine ekledi.