Medipol Basaksehir ligde üç maç sonra puan aldiHilmi Sever

Medipol Basaksehir ligde üç maç sonra puan aldiHilmi Sever

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kalan Medipol Basaksehir, 3 maç sonra puan almayi basardi.

Mücadelenin 90+1. dakikasinda Serdar Gürler ile 2-1 öne geçen Medipol Basaksehir, 90+2. dakikada Diagne'nin golüne engel olamadi ve takimlar sahadan 1'er puanla ayrildi.

Ligin 21. haftasinda Arabam.com Konyaspor'u 2-0 yenen turuncu-lacivertli ekip, bu karsilasmadan sonra oynadigi Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor maçlarini 1-0, Besiktas karsilasmasini da 2-0 kaybetmisti.

Bu sezon 5. beraberligini alan Medipol Basaksehir puanini 41 yükseltti. Yenilmezlik serisini 10 maça yükselten VavaCars Fatih Karagümrük ise puanini 31'e çikardi.


- Danijel Aleksic 6. golünü atti

Medipol Basaksehir'i, Fatih Karagümrük karsisinda 1-0 öne geçiren golü atan Danijel Aleksic, bu sezon ligdeki 6. golünü atti.

Aleksic, 6 golü bulunan Deniz Türüç'ü yakaladi ve turuncu-lacivertli takim adina bu sezon en fazla gol atan oyuncu unvanini Deniz ile paylasti.

Basaksehir'in 2. golünü atan Serdar Gürler de bu sezon ligdeki gol sayisini 5'e yükseltti.


- Emre Belözoglu kirmizi kart gördü

Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, devre arasinda hakem Tugay Kaan Numanoglu'na yaptigi itirazlar nedeniyle kirmizi kart gördü.

Belözoglu'nun yoklugunda saha kenarinda takimin basinda takimin teknik sorumlusu Erdinç Sözer yer aldi.