Huawei FreeBuds 5, IF Design Ödülü'nü kazandiGökhan Yildiz- FreeBuds 5, yenilikçi ayri hoparlör, pil modülü ve kontrol devre karti mimarisi sayesinde güçlü akustik performansa sahip

Huawei FreeBuds 5, IF Design Ödülü'nü kazandiGökhan Yildiz- FreeBuds 5, yenilikçi ayri hoparlör, pil modülü ve kontrol devre karti mimarisi sayesinde güçlü akustik performansa sahip

ISTANBUL (AA) - Huawei'nin kablosuz kulakliklari FreeBuds 5, IF Design 2023 ödülünü kazandi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Huawei FreeBuds 5 ses ürünleri kategorisinde ödül aldi.

"Olaganüstü tasarim" basarilarini kutlayan ve uluslararasi alanda taninan bir tasarim yarismasi olan IF Tasarim Ödülü, Almanya merkezli IF International Forum Design GmbH tarafindan her yil düzenleniyor.

Ödül, ürün, iletisim, ambalaj tasarimlari, mimari ve daha fazlasi dahil olmak üzere çesitli disiplinlerde "olaganüstü tasarim" çalismalarini onurlandirmayi ve tesvik etmeyi amaçliyor.

FreeBuds 5'in damlacik seklindeki tasarimi, kulakliklar ile kulaklar arasinda daha genis bir temas alani saglayarak gerginligi azaltip nefes alabilen bir kullanim deneyimi sunuyor.

Yay seklindeki gövde, bir kulakliga dokunuldugunda basincin esit olarak dagitilmasini, etkilesimlerin çevik ve zahmetsiz olmasini sagliyor.

FreeBuds 5, yenilikçi ayri hoparlör, pil modülü ve kontrol devre karti mimarisi sayesinde güçlü akustik performansa da sahip. Her bilesen birbirinden bagimsiz çalistigindan, sarj hizi ve ses performansi daha iyi sonuçlar veriyor.

- 30 saatlik kesintisiz çalma özelligi

FreeBuds 5'in "Seramik Beyazi" ve "Buz Grisi" olmak üzere iki rengi mevcut. Kulakliklarin sarj kutusu, çarpici mat parlakligi ve kolaylikla açilip kapanan dokulu yüzeyi ile etkileyici bir tasarim sunuyor.

TWS kulaklik olan Huawei FreeBuds 5, 30 saatlik kesintisiz çalma özelligine sahip güçlü bataryasi ve sesi bozmayan kalitesiyle hangi akilli telefon kullanilirsa kullanilsin sorunsuz çalisiyor.

FreeBuds 5, tüm akilli telefonlara kolayca baglanarak en iyi ses deneyimini sagliyor. Kulaklik, yalnizca Huawei HarmonyOS veya EMUI degil, iOS, Android ve tüm masaüstü isletim sistemleriyle de uyumlu.

Huawei FreeBuds 5, Huawei Online Magazasi'nda 2 bin 999 TL üzerinden satisa sunuluyor. Kulaklik, vade farksiz 3 taksit firsati, akilli telefon, akilli saat, tablet ve dizüstü bilgisayar kategorilerindeki seçili ürünlerle birlikte alimda 300 TL ekstra indirim firsatiyla kullanicilariyla bulusuyor.

Öte yandan açiklamada, "Huawei FreeBuds 5, konfor, gürültü azaltma ve dayaniklilik arasinda dengeli bir deneyim yaratan bir TWS kulaklik. Yüksek çözünürlüklü ses kalitesi, uyarlanabilir gürültü azaltma ve 24 saat uzun dayaniklilik gibi mükemmel performanslara sahip. Ayrica, hoparlörleri ana üniteye ve pili ana ünitenin altina dagitarak iç yapi düzenini yeniledi. Tamamen kavisli tasarimiyla, uzun kullanimdan sonra rahat bir kullanim deneyimi saglayabilir." ifadelerine de yer verildi.