Global HR Summit 2023 yogun katilimla gerçeklestiUgur Aslanhan- Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ile Yapi Kredi ana sponsorlugunda Istanbul'da ve ayni zamanda çevrim içi platformda düzenlenen zirve, 50'yi askin ülkeden ilgiyle takip edildi

Global HR Summit 2023 yogun katilimla gerçeklestiUgur Aslanhan- Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ile Yapi Kredi ana sponsorlugunda Istanbul'da ve ayni zamanda çevrim içi platformda düzenlenen zirve, 50'yi askin ülkeden ilgiyle takip edildi

ISTANBUL (AA) - Uluslararasi Insan, Kültür ve Yönetim Zirvesi Global HR Summit 2023, "Sürdürülebilir Gelecek" temasiyla ve yogun katilimla gerçeklestirildi.

Zirveyi düzenleyen Krea M.I.C.E. sirketinden yapilan açiklamaya göre, Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Yapi Kredi ana sponsorlugunda Raffles Istanbul Otel ve çevrim içi platformda düzenlenen Global HR Summit 2023, 50'yi askin ülkeden ilgiyle takip edildi.

Benzersiz içerikleri ve yildiz konusmacilari ile insan kaynaklari sektörünün ve is dünyasinin büyük begenisini toplayan Global HR Summit'i, iki günde 1.500'ün üzerinde lider fiziken izlerken, 50'yi askin ülkeden 15 binden fazla lider de online içerikleri anlik olarak takip etti.

Global HR Summit 2023'ün "onur konusmacisi", insan kaynaklari dünyasinin önde gelen isimleri arasinda yer alan, kuramlari ve kitaplariyla "insan kaynaklarinin babasi" kabul edilen Dave Ulrich oldu. Michigan Üniversitesi'nde profesörlük de yapan RBL Grup Kurucu Ortagi Dave Ulrich, zirvede yogun ilgi gördü.

Ulrich'in yani sira uluslararasi arenada basarilariyla adindan siklikla söz ettiren 125'in üzerinde konusmaci zirvede yer aldi.

Etkinlikte sürdürülebilir bir dünyada insanin gelecegi, iklim krizi, biyoçesitliligin korunmasi, afetlerde topluluk olusturma, yeni is yapis sekilleri, kapsayicilik, toplumsal cinsiyet esitligi, yönetimde ve liderlikte yeni trendler, yapay zeka ekseninde dijital gelismeler, liderlikte yeni kavramlar, çalisan bagliligi, kurum kültürü ve isveren markasi, kurumsal iyilik ve sürdürülebilirlik gibi birçok kilit konuya yer verildi.

Global HR Summit 2023'ün katilimcilari zirvede yer almayan online içeriklere "ömür boyu" erisim hakkina da sahip oldu.

- "Insan kaynaklari sektörünün en büyük bulusmasi"

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmeleri yer alan Global HR Summit 2023 Baskani ve Krea M.I.C.E Kurucusu Seda Mizrakli Ferik, zirveyi düzenlerken süzülmüs bilgiye, tecrübeye ve farkli bakis açilarina olan ihtiyaçtan yola çiktiklarini anlatti.

Ferik, "Insan kaynaklari sektörünün en büyük bulusmasi olan zirvede bu sene gündemimizi 'Sürdürülebilir Bir Gelecek' olarak belirledik. Bunun için sirketlerin omuz omuza çalismasini ve sürdürülebilirlik bakis açisinin tüm ekiplerde ayni bilinçle yayilarak is yapis sekillerine de daha fazla yansimasini hedefliyoruz." ifadelerini kullandi.

Sürdürülebilir gelecek temasina isaret eden Ferik, "Sektörün sürdürülebilirlik bakis açisini olumlu yönde etkiledik. Sirketlerin sürdürülebilirlik yolundaki basari hikayelerini desteklemeye devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.

- Global HR Summit'ten duayenlere Ömür Boyu Basari Ödülü

Verilen bilgiye göre, Global HR Summit bu sene bir ilki gerçeklestirerek, ömürlerini "insana" adayan duayenleri Ömür Boyu Basari Ödülü ile onurlandirdi.

Bu yil zirvede Ömür Boyu Basari Ödülü'ne psikiyatr ve yazar Gülseren Budayicioglu; Baltas Grubu Kurucusu Psikolog Prof. Dr. Acar Baltas ve Baltas Grubu Kurucusu Prof. Dr. Zuhal Baltas oldu layik görüldü. Kendilerine ödülleri Seda Mizrakli Ferik tarafindan takdim edildi.

Global HR Summit 2024'ün 5-6 Haziran 2024'te Istanbul'da düzenlenecegi bildirildi.