Giresunspor ligde kalma mücadelesinde geri adim atmayacakGültekin Yetgin- Kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz:"Bizim için artik hiçbir takim önemli degil, çikip galibiyet alip puanlari hanemize ekleyip bu ligde kalmak istiyoruz. Giresunspor bu ligde kalacak, hiçbir yere gitmiyoruz"- "Hakan hocamizla birçok konuyu istisare ettik, bu sekilde devam karari aldik"

Giresunspor ligde kalma mücadelesinde geri adim atmayacakGültekin Yetgin- Kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz:"Bizim için artik hiçbir takim önemli degil, çikip galibiyet alip puanlari hanemize ekleyip bu ligde kalmak istiyoruz. Giresunspor bu ligde kalacak, hiçbir yere gitmiyoruz"- "Hakan hocamizla birçok konuyu istisare ettik, bu sekilde devam karari aldik"

GIRESUN (AA) - GÜLTEKIN YETGIN - Giresunspor Kulübü Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz, artik rakiplerin bir öneminin kalmadigini, kim olursa olsun galip gelip puanlar alarak ligde kalmayi hedeflediklerini söyledi.

Ekiz, AA muhabirine yaptigi açiklamada, geçen hafta Medipol Basaksehir karsisinda beklemedikleri bir maglubiyet aldiklarini ancak kalan maçlar için futbolculara ve teknik heyete güvenlerinin tam oldugunu belirtti.

Sehir olarak daha fazla inanmalari ve daha fazla kenetlenmeleri gerektigini vurgulayan Ekiz, hiçbir sey için geç olmadigini, moral bozmamalari gerektigini dile getirdi.

Ekiz, kendileri için sadece Istanbulspor karsilasmasinin degil her maçin final oldugunu vurgulayarak, "Istanbulspor maçindan galip gelirsek diger maçlar önemsiz mi? Tabii ki degil. Istanbulspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, kalan maçlara ayri ayri metotlarla çalisip galibiyet için sahaya çikacagiz." dedi.

Deplasmanda Istanbulspor karsisinda mutlak galibiyet hedeflediklerinin altini çizen Ekiz, sözlerini söyle sürdürdü:

"Futbol bu, bazen galip gelmek de var, yenilmek de var, biz galibiyet için gidecegiz, mutlak düsüncemiz bu ancak olumsuz bir sey olsa dahi Giresunspor son maçina kadar savasmaya devam edecek. Bizim için her maç, özellikle altini çizerek söyleyeyim final maçi. Endiselenmemek lazim, biraz daha sabir, hep beraber insallah bu maçlardan puanlarimizi toplayacagiz."

Ekiz, artik rakibin kim oldugu ve oyuncu kalitelerinin kendileri için önemli olmadigini vurgulayarak, "Rakip kim olursa olsun, galip gelme ve puan alma hedefindeyiz. Bizim için artik hiçbir takim önemli degil, çikip galibiyet alip puanlari hanemize ekleyip bu ligde kalmak istiyoruz. Giresunspor bu ligde kalacak, hiçbir yere gitmiyoruz." ifadelerini kullandi.

- "Hakan hocamiz o aksam tabii ki bizler gibi üzgündü"

Medipol Basaksehir maçinin ardindan teknik direktör Hakan Keles ile yasanan sürece iliskin bilgi veren Ekiz, "Hakan hocamiz o aksam tabii ki bizler gibi üzgündü, taraftardan dolayi bir üzgünlügü vardi. Maç sonu biz bunlari konusmak istemedik, 'Bir gün sonra oturup konusuruz.' dedik." diye konustu.

Ekiz, Kulüp Baskani Nahid Ramazan Yamak ile yönetim kurulu toplantisi yaptiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yönetim kurulundaki herkes Hakan hocaya güven oyu verdi ve bir gün sonra Hakan hoca ile konustuk, 'Devam edecegiz, hiçbir yere gitmek yok, biz de bir yere gitmiyoruz, sen de bir yere gitmiyorsun.' dedik. Bu takimi el birligiyle bu limana yanastirip yolumuza devam etme karari aldik. Hakan hocamizla birçok konuyu istisare ettik, bu sekilde devam karari aldik."

- "Onurcan Piri bu sehrin çocugu"

Ekiz, Medipol Basaksehir maçinda yedigi ikinci gol sonrasi takim kaptani ve kalecisi Onurcan Piri'ye gösterilen tepkiye deginerek, su degerlendirmede bulundu:

"Onurcan Piri bu sehrin çocugu, Basaksehir maçinda Hakan hocamiz sans verdi, kaptan olarak da sahaya çikti. Hatali bir gol yedi, evet, dogru, önemli bir maçta bu tür hata yapmak herkesi ister istemez olumsuz etkiliyor. 20. dakikada tepki vermek tabii ki dogru bir sey degil, sonuçta maçimiz 90 dakika. Ama taraftarin da ister istemez 13 maçtir gelen bir istikrarsizlik, 13 maçta bir galibiyet vardi, bunlarin verdigi nedenlerden dolayi hakli olarak da Onurcan'a, yönetime tepkisini dile getirdi. Taraftari da hakli buldugum noktalar var, Onurcan'i da hakli buldugum noktalar var."

Onurcan'in takimin önemli bir oyuncusu oldugunu ifade eden Ekiz, "Hatali bir gol yiyebilir, goller de yiyebilir ama sonuçta bu takimin bir parçasi, olmazsa olmazlarindan biri, o gün yasandi ve bitti, o yüzden Onurcan'in yine forma sansi bulup oyuna devam ettigi zamanlar gelecek." diye konustu.