Galatasaray-Kasimpasa maçinin ardindanEmrah Oktay- Lacivert-beyazli takimin teknik direktörü Selçuk Inan: - "Mücadeleleri ve bütün planlari harfiyen yerine getirdikleri için oyuncularimi tebrik ediyorum" - "Takimimin kazanmasi için de her seyi denedim. Burada 300'den fazla maça çikmis ve atmosferin nasil olacagini en iyi bilenlerden biri olarak takimimi hazirladim ama neticeyi alamadik"

Galatasaray-Kasimpasa maçinin ardindanEmrah Oktay- Lacivert-beyazli takimin teknik direktörü Selçuk Inan:
- "Mücadeleleri ve bütün planlari harfiyen yerine getirdikleri için oyuncularimi tebrik ediyorum"
- "Takimimin kazanmasi için de her seyi denedim. Burada 300'den fazla maça çikmis ve atmosferin nasil olacagini en iyi bilenlerden biri olarak takimimi hazirladim ama neticeyi alamadik"

ISTANBUL (AA) - Kasimpasa Teknik Direktörü Selçuk Inan, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasinda deplasmanda 1-0 yenildikleri Galatasaray maçinda iyi mücadele etmelerine ragmen galip gelemediklerini söyledi.

Genç teknik adam, Nef Stadi'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Sözlerine 6 Subat'ta Kahramanmaras merkezli depremlerle ilgili konusarak baslayan Selçuk Inan, "Unutmayalim ki oradaki insanlarin halen maddi ve manevi destege ihtiyaci var. Yaralarimizi hep beraber saracagiz ama belki de yillar alacak. Lütfen destegimizi sürdürelim." ifadelerini kullandi.

Hatayli olan Inan, "Sükür ailemden ve birinci derece yakinlarimdan kaybimiz olmadi. Deprem aninda ben de oradaydim. Sükür iyiyiz ama kaybettigimiz çok dostumuz ve uzaktan akrabamiz oldu." diye konustu.

Karsilasmayla ilgili degerlendirmede bulunan lacivert-beyazli takimin teknik direktörü, söyle devam etti:

"Iyi mücadele ettik. Ben geldikten sonra takim defansif olarak takim çok önemli bir yol kat etti. Mücadeleleri ve bütün planlari harfiyen yerine getirdikleri için oyuncularimi tebrik ediyorum. Ancak bugün topu kazandiktan sonra aslinda üzerine çok çalistigimiz ofansif organizasyonlarin birçogunda basarisiz olduk. Bu da beni üzdü. Önemli ve kaliteli oyuncularimiz var. Topu kaptiktan sonra atacagimiz ilk maç çok önemliydi ama bunlarda çok basarili olamadik. Çok basit hatalar yaptik. Onda da basarili olsaydik buradan galip ayrilabilirdik. Galatasaray'i tebrik ediyorum. Iyi mücadele ettiler."


- "Takimimin kazanmasi için de her seyi denedim"

Futbolculuk döneminde Galatasaray'da önemli basarilar elde eden Selçuk Inan, Nef Stadi'na rakip olarak geldigi için heyecanlandigini söyledi.

Yillarinin Galatasaray'da geçtigini belirten Inan, "Burada kaptanlik ve yardimci antrenörlük yaptim, basarilar kazandim. Sahaya ilk çiktgimda çok heyecanlandim. Insan kendi evine uzun bir aradan sonra hele de rakip olarak geldiginde karmasik duydular içinde olabiliyor. Ben düz bir adamim. Takimimin kazanmasi için de her seyi denedim. Burada 300'den fazla maça çikmis ve atmosferin nasil olacagini en iyi bilenlerden biri olarak takimimi hazirladim ama neticeyi alamadik." ifadelerini kullandi.

Futbolculugu dönemindeki serbest vurus golleri hatirlatilarak maçin son anlarinda Aytaç Kara'nin kritik bölgeden kullandigi frikikle ilgili, "O anda sahada olsaydim dediniz mi?" seklindeki soru üzerine, "Demedim desem yalan olur. Iyi pozisyondu. Aytaç da topa iyi vuruyor ama olmadi." diyerek sözlerini tamamladi.