Fiorentina-Demir Grup Sivasspor maçinin ardindanBaris Seçkin- Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano: - "Bu geceye dair üzüldügüm tek sey maçin 1-0 bitmis olmasi. Ilk yari skor daha farkli olabilirdi"

Fiorentina-Demir Grup Sivasspor maçinin ardindanBaris Seçkin- Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano:
- "Bu geceye dair üzüldügüm tek sey maçin 1-0 bitmis olmasi. Ilk yari skor daha farkli olabilirdi"

FLORANSA (AA) - Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Demir Grup Sivasspor maçinda degerlendiremedikleri gol firsatlari nedeniyle üzgün oldugunu ama rövans maçinda Sivas'a savasmak için gideceklerini söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçinda konuk ettigi Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenen Fiorentina'da teknik direktör Italiano, müsabaka sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Italiano, ilk yarida arka arkaya yakaladiklari gol firsatlarinin hatirlatilmasi ve karsilasmanin 1-0 bitmesiyle ilgili düsüncelerinin sorulmasi üzerine, "Bu geceye dair üzüldügüm tek sey maçin 1-0 bitmis olmasi. Ilk yari skor daha farkli olabilirdi. Oyunun geri kalaninda iyi oynadik. Bu açidan bakildiginda memnunum. 1-0'da kaldik ama galip geldik, galibiyet serimiz devam ediyor. Oraya da savasmaya gidecegiz. Onlar da kesinlikle bize yaklasimlarinda degisiklik yapacaklar. Kazanmak için gol atmak durumundalar. Bizim daha sert olmamiz gerekecek." ifadelerini kullandi.

Yedek kulübesinden oyuna giren oyuncularinin yaptigi katkiya dikkati çeken Italiano, "Oyuncu degisiklikleri, maçlarin ve sezonun kaderini degistiren faktör olabilir. Herkes büyük emek verdi ve gol atmayi basardik. Bir an hiç öne geçemeyecegimizi de düsündüm. Bu tür müsabakalar kolay degil. Rakibimiz, kalitesi ve biraz da sansinin yardimiyla grubundan lider çikti ama korkulacak bir rakip." diye konustu.