GÜNDEM / 23 Mayis 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 23 Mayis 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Baskent Millet Bahçesi'nde "Gençlik Bulusmasi"na katilacak.

(Ankara/17.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Antakya'da Millet Bulusmasi'na katilacak, çadir alanini ziyaret edecek.

(Hatay/14.00/15.30) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Maltepe Sanayici ve Isadamlari Dernegi ile Atatürk Caddesi'nde AK Nokta'ya ziyarette bulunacak, Birlik Vakfinin "Baslasin Türkiye Yüzyili" konferansina istirak edecek.

(Istanbul/10.30/12.00/14.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Kadin Sivil Toplum Kuruluslari, Kooperatif Baskanlari ve Kadin Muhtarlar Bulusmasi Kahvalti Programi’nin ardindan Narlidere, Güzelbahçe ve Bornova’yi otobüsle ziyaret edecek, Menderes ve Torbali’da mitinge katilacak.

(Izmir/10.30/-20.30) (Fotografli-Görüntülü)

3- Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Osmanbey Tekstilcileri ve Sislili Is Insanlari ile kahvaltiya, bir otelde düzenlenen sehit ve gazi aileleri ile yemek programina istirak edecek.

(Istanbul/09.30/19.00) (Fotografli-Görüntülü)

4- IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Çekmeköy'de Balparmak, Sancaktepe'de Aydin Tekstil firmalarini ziyaret edecek, Üsküdar Sahili'nde vatandaslarla bir araya gelecek.

(Istanbul/14.30/15.30/17.00) (Fotografli-Görüntülü)

5- AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Esenler Sivil Toplum Kurulusu Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Istisare Toplantisi'na katilacak.

(Istanbul/20.00) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Kayapa, Hasanaga ve Akçalar mahallelerini ziyaret edecek, "Sivil Toplum Kuruluslari ile Büyük Bulusma" etkinligine katilacak.

(Bursa/14.30-19.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Akçaabat'ta vatandaslarla bulusacak, AK Partinin Akçaabat Ilçe Baskanligini, Vakfikebir Ilçe Seçim Koordinasyon Merkezini, Besikdüzü, Salpazari, Tonya, Düzköy ilçe baskanliklarini ziyaret edecek.

(Trabzon/11.00-19.00) (Fotografli-Görüntülü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi, mayis ayina iliskin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

4- Türkiye Istatistik Kurumu, bu yilin birinci çeyregine iliskin yapi izin istatistiklerini ve is gücü girdi endekslerini, nisan ayi motorlu kara tasitlari verilerini duyuracak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DIPLOMASI

1- Türkiye'deki Cumhurbaskani Seçimi'nin ikinci turu için, yurt disi temsilciliklerinde ve gümrük kapilarinda oy kullanma süreci devam ediyor. (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- 2023 FIBA Kadinlar Avrupa Basketbol Sampiyonasi'na hazirlanan A Milli Takim, hazirlik maçinda Yunanistan'i konuk edecek.

(Istanbul/19.00) (Fotografli)

2- Hentbol Kadinlar Süper Lig'in play-off yari final mücadelesinde Kastamonu Belediyespor-Armada Praxis Yalikavakspor ve Konyaalti Belediyespor- Izmir Büyüksehir Belediyespor ikinci maçlari yapilacak.

(Kastamonu/15.00/Antalya/16.00) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.