GÜNDEM / 23 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 23 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremler ile Sanliurfa ve Adiyaman'daki sel felaketine iliskin gelismeler takip ediliyor. (Fotografli-Görüntülü)

2- TBMM Baskani Mustafa Sentop, ziyaret edecegi Hatay'daki Kirikhan çadir kentinde iftar programina katilacak.

(Hatay/18.55) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Adalet Bakani Bekir Bozdag, Diyarbakir'da Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügüne bagli ögrenci yurdunda depremzedelerle iftar yapacak.

(Diyarbakir/18.40) (Fotografli-Görüntülü)

2- TBMM Genel Kurulunda, Orman Kanunu ve Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun Teklifi'nin görüsmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00) (Fotografli)


EKONOMI FINANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Organize Sanayi Bölgesi ve Antakya Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret edecek, sanayicilerle istisare toplantisinin ardindan kent merkezinde iftar programina katilacak, Iskenderun OSB Konteyner Kenti'ne ziyarette bulunarak sahur yapacak.

(Hatay) (Fotografli-Görüntülü)

2- Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Birlesmis Milletler (BM) Su Konferansi'na katilacak, bu kapsamda düzenlenecek "Akdeniz'de Su Finansmani" baslikli oturumda konusma yapacak.

(New York) (Fotografli-Görüntülü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi (TCMB), Para Politikasi Kurulu toplantisinda faiz kararini açiklayacak.

(Ankara/14.00)

4- TCMB, haftalik para ve banka istatistiklerini duyuracak.

(Ankara/14.30)

5- Türkiye Istatistik Kurumu, mart ayi tüketici güven endeksini, 2022 yili is gücü istatistiklerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DIPLOMASI

1- AB ülkelerinin liderleri, Ukrayna ve ekonomi agirlikli gündemle toplanacak.

(Brüksel) (Fotografli)


SPOR

??????????????1- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, depremden etkilenen vatandaslarin konakladigi GSB Mersin Kiz Ögrenci Yurdu'nda düzenlenecek iftar programina katilacak.

(Mersin/19.02) (Fotografli-Görüntülü)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 30. haftasinda Anadolu Efes, deplasmanda Almanya'nin ALBA Berlin ekibiyle karsi karsiya gelecek.

(Berlin/22.00) (Fotografli)

3- Basketbol FIBA Kadinlar Avrupa Kupasi'nin yari final rövansinda Galatasaray Çagdas Faktoring, Italya'nin Umana Reyer takimiyla deplasmanda mücadele edecek.

(Venedik/21.30)

4- Voleybol Kadinlar CEV Sampiyonlar Ligi'nin çeyrek final rövans mücadelelerinde; Eczacibasi Dynavit, Polonya'nin Developres ekibini konuk edecek, Fenerbahçe Opet deplasmanda Italya'nin Carraro Imoco Volley takimiyla karsilasacak.

(Istanbul/19.00/Treviso/22.30) (Fotografli)

5- Fenerbahçe Futbol Takimi, geliri afet bölgesindeki vatandaslara bagislanacak özel maçta Rusya ekibi Zenit ile karsi karsiya gelecek.

(Istanbul/19.00) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.