Fenerbahçe Opet Voleybol Takimi'nin yeni sirt sponsoru 1907 Fenerbahçe Dernegi olduMurat Kaya- Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaglan Kizilhan:- "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilinda Avrupa Kupasi'ni ülkemize getirmek istiyoruz"- 1907 Fenerbahçe Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Rifat Perahya:- "Kulübümüze birçok alanda destek olduk. Bir yenisini de kadin, kadinin her alanda güçlendirilmesinden hareketle forma sirt sporlugunda hayata geçirdik"

Fenerbahçe Opet Voleybol Takimi'nin yeni sirt sponsoru 1907 Fenerbahçe Dernegi olduMurat Kaya- Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaglan Kizilhan:- "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilinda Avrupa Kupasi'ni ülkemize getirmek istiyoruz"- 1907 Fenerbahçe Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Rifat Perahya:- "Kulübümüze birçok alanda destek olduk. Bir yenisini de kadin, kadinin her alanda güçlendirilmesinden hareketle forma sirt sporlugunda hayata geçirdik"

ISTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü ile 1907 Fenerbahçe Dernegi arasinda, "Fenerbahçe Opet Kadin Voleybol Takimi Forma Sirt Sponsorlugu" anlasmasi imzalandi.

Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaglan Kizilhan, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazit, 1907 Fenerbahçe Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Rifat Perahya ve dernek yönetim kurulu üyesi Funda Uzun, Fenerbahçe Opet Takim Menajeri Pelin Çelik ile sari-lacivertli ekibin kaptani Eda Erdem Dündar katildi.

Fenerbahçe'nin her ihtiyacina kosan 1907 Fenerbahçe Dernegine is ortakligi için tesekkür eden Burak Çaglan Kizilhan, "Voleybol kadin takimimiz hem ligde sampiyonluk hedefinde emin adimlarla ilerliyor hem de CEV Avrupa Sampiyonlugu'nda da rakibi VakifBank'i geçen hafta 3-0 maglup etti. Bu hafta da önemli bir maçimiz var. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilinda Avrupa Kupasi'ni ülkemize getirmek istiyoruz. Is birliginin uzun yillar devam etmesini temenni ediyorum, hayirli olsun." dedi.

- Simla Türker Bayazit: "Sezondaki tüm kupalara talibiz"

Simla Türker Bayazit da Fenerbahçe ailesinde sponsor desteklerinin büyük önem tasidigina dikkati çekerek, "1907 Fenerbahçe Dernegi büyük ailemizin çok kiymetli bir üyesidir. Destekleriyle her zaman kulübümüzün yaninda olmustur. Ben de geçmiste dernekte görev yapmis biri olarak bu tür desteklerin ne denli önemli ve gönülden oldugunu çok iyi bilenlerdenim. Kar amaci gütmeyen derneklerimiz tamamen Fenerbahçe sevgisi ve destek motivasyonuyla bu isbirligini yapiyorlar. Bu anlasmanin örnek teskil etmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandi.

Sezonun kalan kisminda kadin voleybol takiminin formalarinda dernek isminin yer alacagini vurgulayan Bayazit, sari-lacivertli ekipte dünyanin en iyi oyuncularinin oynamak istedigini dile getirdi.

Kaptan Eda Erdem Dündar'in liderliginde mücadele ettikleri tüm kulvarlarda zirveyi hedeflediklerini kaydeden Bayazit, "Inandik, kenetlendik. Büyük taraftarla kupalari kaldirmak, sampiyonluk almak için çalisiyoruz. VakifBank karsisinda çok önemli bir galibiyet aldik. Kulübümüz için de o gün güzel bir gün oldu. 3 kulvarda galibiyet aldik. 'Fenerbahçe bir spor kulübüdür' sözünü en derinde yasadigimiz günlerden biri oldu. Hedeflerimize emin adimlarla yürüyoruz. Italya'da oynayip kupayi bir kez daha müzemize getirmek istiyoruz. Sezondaki tüm kupalara talibiz." degerlendirmesinde bulundu.

- Rifat Perahya: "Voleybol takimi camiamizin gurur kaynagi"

Rifat Perahya ise son 20 senede kadin voleybolunun Türkiye'nin tartismasiz en basarili spor bransi oldugunu ve uluslararasi alanda önemli basarilara imza atildigini aktardi.

Basarinin sürekli hale gelmesi gerektigine inandiklarini kaydeden Perahya, "Fenerbahçe kadin voleybol takimi, çubuklu formayi giyen her sporcudan bekledigimiz azmi sonuna kadar gösteren, camiamizin gurur kaynagidir. Kurulusumuzdan bu yana hizmetlerimizi kayitsiz sartsiz sürdürmekteyiz. Kulübümüze birçok alanda destek olduk. Bir yenisini de kadin, kadinin her alanda güçlendirilmesinden hareketle forma sirt sporlugunda hayata geçirdik. Destegimizi sürdürürken, kadin sporcu basarilarina katki saglayacak olmanin büyük mutluluguna yasiyoruz. 1907 formasinin takimimiza sans getirecegini düsünüyoruz." diye konustu.

- Eda Erdem Dündar: "Zor bir maç bizi bekliyor, biz haziriz"

Takim kaptani Eda Erdem Dündar da bu sezon 29 Ekim 2022'deki 2022 Kadinlar Spor Toto Sampiyonlar Kupasi'ni camiaya armagan ettiklerini hatirlatarak, "Cumhuriyetimizin 100. yilinda da insallah sampiyonluklar armagan etmek istiyoruz. Destek bizim için çok önemli. Dernegin bize sans getirdigi düsünüyorum. Dernek formamiza çok yakisti. Bildigimiz bir dernekle beraber ayni ailedeniz, ayni yoldan ilerliyoruz, destekleri çok önemli ve paha biçilemez. Insallah 100. yilda yaristigimiz tüm kulvarlarda birlikte hedeflerimize ulasir ve mutlu bir sekilde tekrar burada bütün basarilarimizi konusuruz." degerlendirmesinde bulundu.

VakifBank maçini ve finale çikmalari halinde karsilasacaklari rakiplerini de degerlendiren Eda Erdem, sunlari söyledi:

"Iki Türk takiminin (Eczacibasi) final oynamasi bence çok anlamli olur. Sahada iyi oynayan kazanacaktir. Açikçasi biz kendi yolumuza bakiyoruz. Iki Türk takimi olursa keyifli olur, biz finalde olursak daha keyifli olur. Takim olarak haziriz. Herkes çok motive, güzel ilgi ve destek görüyoruz. Herkesin hedefi adimizi finale yazdirmak. Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Evet 3-0 kazandik ama hiçbir sey demek bu. Ikinci maç daha önemli. Zor bir maç bizi bekliyor, biz haziriz."

Takim menajeri Pelin Çelik ise dernegin katkisinin çok önemli oldugunu belirterek, dernegi sponsor olarak degil takim arkadasi olarak gördüklerini dile getirdi.

Konusmalarin ardindan sponsorluk sözlesmesi imzalandi.