Disisleri Bakani Hakan Fidan'a tebrik mesajlariLejla Biogradlija,Furkan Abdula

Disisleri Bakani Hakan Fidan'a tebrik mesajlariLejla Biogradlija,Furkan Abdula

BELGRAD (AA) - Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan yeni kabinede Disisleri Bakanligi görevine getirilen Hakan Fidan'a mevkidaslarindan tebrik mesajlari gelmeye devam ediyor.

Sirbistan Disisleri Bakani Ivica Dacic, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda Fidan'i yeni görevi dolayisiyla tebrik etti.

Dacic, paylasiminda, "Sirbistan ve Türkiye arasindaki iliskilerin güçlenmesi için ortak çalismayi dört gözle bekliyorum. Mevlüt Çavusoglu'na da uzun yillar yürüttügümüz basarili isbirligi için minnettarligimi ifade ediyorum." ifadelerini kullandi.

- Kuzey Makedonya

Kuzey Makedonya Disisleri Bakani Bujar Osmani, Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, Disisleri Bakani Fidan'i tebrik etti.

Türkçe “Hayirli ugurlu olsun” ifadesini kullanan Osmani, “Kuzey Makedonya ve Türkiye arasindaki yakin iliskilere çok deger veriyor, ülkelerimiz ve vatandaslarimizin yararina isbirligimizi ilerletmek için sizinle birlikte çalismayi sabirsizlikla bekliyoruz.” paylasimi yapti.

- Kosova

Kosova Disisleri ve Diaspora Bakani Donika Gervalla, Twitter hesabindan yayinladigi tebrik mesajinda, iki millet ve iki ülke arasinda özel bir bagin oldugunu vurguladi.

Gervalla “Uzun süredir devam eden ittifakimizi güçlendirmek ve vatandaslarimizin hayatlarini zenginlestirmek için sabirsizlaniyorum. Basarilarla dolu bir yolculuk geçirmenizi diliyorum.” ifadelerini kullandi.