Cube Demoday'23'te "derin teknoloji" girisimleri yer alacakHatice Senses Kurukiz- "Derin teknoloji" odakli 10 girisimin sahneye çikacagi etkinlik, Teknopark Istanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliginde 16 Mart'ta gerçeklestirilecek

Cube Demoday'23'te "derin teknoloji" girisimleri yer alacakHatice Senses Kurukiz- "Derin teknoloji" odakli 10 girisimin sahneye çikacagi etkinlik, Teknopark Istanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliginde 16 Mart'ta gerçeklestirilecek

ISTANBUL (AA) - Istanbul Kalkinma Ajansi tarafindan desteklenen "Siber Güvenlik Hizlandirma ve Kuluçka Programi: Cybercube" projesinde yer alan girisimcilerin de bulundugu "derin teknoloji" odakli 10 girisim, Cube Demoday'23 etkinliginde yer alacak.

Teknopark Istanbul'dan yapilan açiklamaya göre, temasini dünyanin birçok sorununa çözüm sunan mercan resiflerinden alan Demoday ile çigir açici etkiler olusturan, odak sektörlere çözümler üreten 10 derin teknoloji girisimi, proje ve ürünlerini yatirimcilara, sektör temsilcilerine ve kurumsal sirketlere tanitacak.

Türkiye girisimcilik ekosisteminin en büyük destekçilerinden Istanbul Kalkinma Ajansi ortakliginda, "egirisim" kurucusu Hilmi Ögütcü moderasyonunda gerçeklesecek Cube Demoday, Teknopark Istanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliginde 16 Mart'ta düzenlenecek.

Açilisinda Teknopark Istanbul Genel Müdürü Bilal Topçu'nun da konusma yapmasi beklenen etkinlige, "http://bit.ly/cubedemoday" adresinden kayit olunabilecek.

- Cube Demoday'23'te yer alacak girisimler

Buna göre Cube Demoday'23'te sahne alacak girisimler söyle:

"Arvis: Yeni nesil teknolojilerde -Yapay Görü- ile veri isleme ve yaratici çözümler sunmaktadir. Bugbounter: Sirketlerin dijital varliklarinin güvenliginin sinanmasi ve ortaya çikan açiklarin giderilerek daha güvenli bir ortamin saglanmasini amaçlayan, ödül tabanli bir siber güvenlik açigi arastirma platformudur. Corne.ai: Itibar güvenligi saglamak üzerine yazilim çözümleri gelistirmektedir. Co Print: Tüm standart 3D yazicilarin yedi filamenti degistirmeden tek bir baskida kullanmasini saglayan bir multi-filament sunmaktadir. Diattack: Yapay zeka ve büyük veri teknolojilerinin kullanimiyla gelistirilen akillandirilmis güçlü donanim ve mimariler üzerinde gerçek zamanli izleme, teshis ve aksiyonlarla BT altyapi ve varliklarinin proaktif güvenligi saglanmaktadir.

Jetlink: E-ticaret sirketleri için satisa yönelik mesajlasma servisi ve müsteri destek araci gelistirmektedir. Medroco: Nöroplastisiteyi temel alan, kurumlari ve kullanicilari bir araya getiren cihazlarla oyunlastirilmis egzersiz ve gelisim raporlari sunabilen karma-gerçeklik destekli bir platform servistir. MDnutriacademy: Kisisellestirilmis, veri odakli, bütüncül danismanlik vizyonunu temel alan yeni bir saglik paradigmasidir. Techbros: KVKK ve GDPR gibi regülasyonlara uyumluluk için veri tabani ve diger veri kaynaklarinda veri kesfi ve arsivlenmesine yönelik yazilimlar gelistirmektedir. Unicode: Gemi enerji verimliligi üzerine yönetim sistemleri gelistirmektedir."