"Creed III" oyuncusu Jonathan Majors, tartistigi kadina saldirdigi iddiasiyla gözaltina alindiÖmer Faruk Yildiz

"Creed III" oyuncusu Jonathan Majors, tartistigi kadina saldirdigi iddiasiyla gözaltina alindiÖmer Faruk Yildiz

ISTANBUL (AA) - "Creed" filminin üçüncü serisinde basrolde yer alan ABD'li oyuncu Jonathan Majors, tartistigi kadina saldirdigi iddiasiyla gözaltina alindi.

New York Polis Teskilatindan yapilan yazili açiklamada, ünlü oyuncunun "30 yasindaki kadinla tartisma yasadigi" bildirildi.

Açiklamada, "Magdur, saldiriya ugradigini polise bildirdi ve yetkililer, 33 yasindaki adami sorun yasamadan gözaltina aldi." ifadesi kullanildi.

Saldiriya ugradigi öne sürülen kadinin basindan ve boynundan hafif yaralandigi, an itibariyla hastanede tedavi gördügü belirtildi.

Ünlü oyuncunun menajerliginden basina "Kimseye hiçbir yanlisi olmadi. Suçsuzlugunu kanitlamak için elimizden geleni yapiyoruz." açiklamasinda bulunuldu.

Oyunculuga 2011'de baslayan ve 2017'de "When We Rise" dizisindeki rolüyle taninan Majors, "White Boy Rick", "The Last Black Man in San Francisco" ve "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filmleriyle ün yapti.

Majors, en son bu yil vizyona giren "Creed III" filminde ana karakter Adonis Creed'in çocukluk arkadasini ve yillar sonra ringde meydan okudugu Damian karakterini canlandirdi.