Cizre Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta maçi hazirliklarini sürdürdüEkrem Payan

Cizre Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta maçi hazirliklarini sürdürdüEkrem Payan

SIRNAK (AA) - Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Rams Global Cizre Belediyespor, ligin 20. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Galatasaray HDI Sigorta maçinin hazirliklarina devam etti.

Ilçe Emniyet Müdürlügü Spor Salonu'nda basantrenör Nuri Sahin yönetiminde gerçeklestirilen antrenman, isinma hareketleriyle basladi.

Top atma, tutma, servis, manset, smaç, siçrama, blok hareketleri, savunma, dublaj, geriden oyun kurma çalismalariyla devam eden idman, oynanan maçla tamamlandi.

Nuri Sahin, AA muhabirine yaptigi açiklamada, geçen hafta sahalarinda Spor Toto takimi ile stresli bir maç oynadiklarini, maçi son sayilarda kaybettiklerini söyledi.

Hafta sonu deplasmanda karsilasacaklari Galatarasay maçina en iyi sekilde hazirlandiklarini dile getiren Sahin, "Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta maçlarimiz deplasmanda olacak. Deplasman maçlari zorlu ve bizim konumuzu belirleyecek maçlar. Her iki maçi kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayiz. Çalismalarimizi bu dogrultuda sürdürüyoruz." diye konustu.

Rams Global Cizre Belediyespor, 12 Mart Pazar günü saat 14.00'te Burhan Felek Vestel Voleybol Spor Salonu'nda Galatasaray HDI Sigorta'ya konuk olacak.