CW Enerji, Gaziantep'te bir firmanin çatisina GES kurulumunu tamamladiDuygu Alhan

CW Enerji, Gaziantep'te bir firmanin çatisina GES kurulumunu tamamladiDuygu Alhan

ANKARA (AA) - CW Enerji, Gaziantep'te faaliyet gösteren bir firmanin 3 noktadaki fabrikasina toplam 6,34 megavat peak (MWp) gücünde günes enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, CW Enerji söz konusu GES kurulumuyla yilda yaklasik 5 milyon 401 bin 21 kilogram karbondioksite esdeger emisyonun önüne geçilecegini belirtti.

Açiklamada görüslerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi Volkan Yilmaz, günes enerji santrali kurulumlarina hizla devam ettiklerine dikkati çekerek, "Günes enerji santralleri hem üreticilerin elektrik giderlerinin azalmasina hem de sürdürülebilir bir dünyaya katki sagliyor. Biz de CW Enerji olarak, proje planlama, projelendirme, finans ve uygulamayla kurulum sonrasi teknik bakim ve onarim konularinda firmalara yardimci oluyoruz." ifadelerini kullandi.

Yilmaz, söz konusu firmanin çatisini GES ile donattiklarini belirterek, ayni zamanda yaklasik 804 agacin kurtarilmasini saglayarak temiz enerjiye de katki saglamis olacaklarini ifade etti.