Amasya'daki sporcu kamp egitim merkezinin insasinda sona gelindiCihan Okur

Amasya'daki sporcu kamp egitim merkezinin insasinda sona gelindiCihan Okur

AMASYA (AA) - Amasya'ya 16 milyon 521 bin lira maliyetle yapilan sporcu kamp egitim merkezinin insasinda sona gelindi.

Yakin zamanda hizmete açilmasi planlanan egitim merkezi, 50 yatakli sporcu yatakhanesi ve 2 antrenman salonundan olusacak.

Amasya Gençlik ve Spor Il Müdürü Hasim Murat Öztürk, AA muhabirine, sporcu kamp egitim merkezinin bu ay içinde hizmete girmesini hedeflediklerini söyledi.

Egitim merkezinin 16 milyon 521 bin lira bedelle ihale edildigini hatirlatan Öztürk, merkezin mart ayi sonunda teslim edilmesini beklediklerini vurguladi.

Türkiye'de spor alaninda önemli yatirimlar yapildigina isaret eden Öztürk, bunlardan birinin de Amasya'daki sporcu kamp egitim merkezi oldugunu ifade ederek sunlari kaydetti:

"Ilimizde 50 yatakli sporcu kamp egitim merkezinin insaat alanindayiz. 2022 yilinin birinci ayi itibariyla baslamisti. Müteahhidimiz insallah mart ayinin sonunda teslim edecek. Amasya güresiyle alakali güzel bir spor alanimiz olacak. Insallah burada yeni Mahmut Demirler yetisecek. Allah nasip ederse Türkiye güresine damga vuracaklar. Güzel bir tesis, emegi geçen, hizmet eden herkese çok tesekkür ediyoruz. Insallah en islevsel sekilde bittikten sonra bu alani sporcularimizin hizmetine sunacagiz. Amasya'miza hayirli olsun."

Öztürk, daha sonra tesisi gezerek, yapilan çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi.