Eyüpspor-Altay maçinin ardindanMücahit Hüseyin Erogul- Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez: - "Ilk 45 dakikada pozisyonumuz yok, rakibe uzak oynadik. Rakibin ekmegine yag sürdük. Beklentinin uzaginda bir performansimiz vardi"

Eyüpspor-Altay maçinin ardindanMücahit Hüseyin Erogul- Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez:
- "Ilk 45 dakikada pozisyonumuz yok, rakibe uzak oynadik. Rakibin ekmegine yag sürdük. Beklentinin uzaginda bir performansimiz vardi"

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda Altay'a 1-0 maglup olan Eyüpspor'da teknik direktör Ibrahim Üzülmez, ikinci yarida maçi kazanmak için her seyi yaptiklarini ama golü bulamadiklarini söyledi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Üzülmez, "Üzüldügümüz bir maç oldu. Maç öncesinde 2 haftalik serimiz vardi. Bu maçi da kazanarak avantaj yakalamak istiyorduk gelecek haftalar için. Maalesef kötü bir baslangiç yaptik. Ilk 45 dakikada pozisyonumuz yok, rakibe uzak oynadik. Rakibin ekmegine yag sürdük. Beklentinin uzaginda bir performansimiz vardi." diye konustu.

Ikinci yarida yaptiklari hamlelerle oyunu degistirdiklerini söyleyen Üzülmez sunlari kaydetti:

"Ikinci yarida 3 degisiklikle yapilmasi gereken her seyi yaptik. Rakibe baski kurduk, pozisyona girdik, topumuz direkten döndü. 20'ye yakin pozisyonumuz vardi. Bu kadar baskiyi golle sonuçlandiramayinca puan alamiyorsunuz. Bizim için sanssiz bir geceydi. Buraya gelen hakemler çok rahat maç yönetiyorlar. Oyuncular yerde 3 dakika yatip kalkmiyor. Özelestirimizi yapacagiz. Kazanmak için her türlü hamleyi yaptik ama olmadi, üzüntülüyüz. Sampiyonlukta bu tür maglubiyetler oluyor. Buraya oyuncularimla biz getirdik. Hedefimize inanmis durumdayiz. Bu maç bizim için bir is kazasi. Ikinci yarida maçi kaybedecek bir oyun oynamadik. Yedigimiz gol bizim klasimiza yakismayan bir goldü. Gol öncesinde oyuncularimizi uyarmamiza ragmen sesimizi duyuramadik. Çok amatörce bir gol yedik ve kaybettik."