vivo, ailesini X Fold2 ve X Flip modelleri ile genisletiyorGökhan Yildiz- vivo Üründen Sorumlu Baskan Yardimcisi Huang Tao:- "Teknoloji ile tasarimi dengelemek, katlanabilir telefonlar için her zaman bir zorluk. Ancak vivo'nun tasarim ve yenilikçilige olan bagliligi sayesinde tüm beklentileri asan ürünler sunuyoruz"

vivo, ailesini X Fold2 ve X Flip modelleri ile genisletiyorGökhan Yildiz- vivo Üründen Sorumlu Baskan Yardimcisi Huang Tao:- "Teknoloji ile tasarimi dengelemek, katlanabilir telefonlar için her zaman bir zorluk. Ancak vivo'nun tasarim ve yenilikçilige olan bagliligi sayesinde tüm beklentileri asan ürünler sunuyoruz"

ISTANBUL (AA) - vivo, amiral gemisi yeni nesil büyük katlanabilir akilli telefonu vivo X Fold2 ve ilk küçük katlanabilir modeli vivo X Flip’i Çin'de kullanicilarin begenisine sundu.

vivo'dan yapilan açiklamaya göre, kullanicilarina akilli telefon deneyimi sunan vivo X Fold2 ve vivo X Flip; çok yönlü özellikleri, zarif ve sik tasarimlari ile katlanabilir telefonlar alaninda çitayi yükseltiyor.

X Fold2 hafif bir tasarimda daha da iyilestirilmis performans ve ZEISS ile ortak mühendislikle güçlendirilmis birinci sinif bir fotografçilik deneyimi; vivo X Flip de parmak ucu kontrollü katlama tasarimi ile telefon performansi sunuyor.

vivo, katlanabilir akilli telefonlarinin gelistirilmesinde birinci nesil X Fold'dan bu yana amiral gemisi performansina ve optimum kullanici deneyimine öncelik veriyor.

Yeni nesil vivo X Fold2 katlanmayan telefonlara rakip amiral gemisi teknik özelliklerin yani sira, kullanicilara yenilikçi bir deneyim için genis bir ekranin avantajini da sunuyor.

2K+ çözünürlüge ve 1.800 nit maksimum parlakliga sahip 8.03 inç E6 ana ekrani, vivo X Fold2’yi katlanabilir akilli telefonlar arasinda lider modellerden biri haline getiriyor.

vivo X Fold2'nin üstün performansi; gelistirilmis SPU, LPDDR5X ve UFS 4.0 ile Snapdragon 8 Gen 2 tarafindan destekleniyor.

3D Ultrasonik Çift Ekranli Parmak Izi Tarama ve kablosuz kayipsiz Hi-Fi gibi diger mükemmel özelliklerle gelen vivo X Fold2, 50 W kablosuz FlashCharge destegine sahip 4800 mAh (tipik) pili ve 120 W çift hücreli FlashCharge hizli sarji ile kullanicilari düsük pil endisesinden kurtariyor.

Bir önceki X Fold modelinden yaklasik 33 gram daha hafif ve 2 mm daha ince tasarima sahip olan vivo X Fold2’de, saglamlik ve yorulma direncini artirmak için kullanilan ince ve dayanikli mentese telefonun ömrünü önceki modele oranla yüzde 33 artiriyor.

X Fold2’nin mentesesi 400 bin katlamadan sonra bile sergiledigi kalici performans ile TÜV Rheinland sertifikasi aldi.

Cihaz, 50 MP VCS Gerçek Renkli Ana Kamera ve ZEISS Sinematik Video Modu ile profesyonel bir fotografçilik deneyimi sunuyor.

Kirmizi, mavi ve siyah renk seçenekleri ile sunulan vivo X Fold2, kamera kenarlarinda vegan deri, cam ve klasik üçgen çukur desenlerini birlestirerek selefinin tasarim dilini takip ediyor.

Telefonun zarif ve sik tasarimi, geleneksel Çin kültürünü modern teknoloji estetigiyle harmanliyor.

vivo'nun katlanabilir telefon yelpazesine yeni eklenen kompakt modeli vivo X Flip; modaya uygun, zarif ve tasinabilir tasarimiyla öne çikiyor.

- vivo X Flip, 3 renk seçenegi ile satisa sunuluyor

Katlanip kapatildiginda yaklasik bir pudra kutusu boyutunda olan vivo X Flip, açildiginda 7,75 mm kalinligi ile ele kolaylikla sigiyor.

Cihaz, Rombik Mor, Altin Sarisi ve Elmas Siyahi olmak üzere 3 renk seçenegi ile satisa sunuluyor. Klasik kapitone astar ve vegan derisi hafif Fransiz romantizmi uyandirirken, benzersiz stereoskopik deri ve kapitone kivrimlarin birlesimi de telefona siklik katiyor.

Asinmaya ve kire dayanikli nano kaplamasi ve parmak ucu kontrollü katlama tasarimi sayesinde cihazin yüzeyinde neredeyse hiç parmak izi kalmiyor.

Serbest Durdurmali Çekim Deneyimi ile ZEISS Görüntüleme özelligi ile güçlendirilen vivo X Flip, yeni bir mobil fotografçilik deneyimi ve gelismis görüntüleme performansi sunuyor.

vivo X Flip’in DV modu sayesinde kullanicilar günlük senaryolarda bile telefonu yatay olarak kullanarak sik vlog'lar ve film benzeri videolar çekebiliyor.

Hareketli hizlandirilmis çekim özelligi de kullanicilarin trafik ve yildizli geceler gibi sahneleri tek bir dokunusla ve tripod kullanmadan çekmelerine olanak taniyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen vivo Üründen Sorumlu Baskan Yardimcisi Huang Tao, "vivo olarak kendimizi olaganüstü performanstan, pil ömründen ve diger temel özelliklerden ödün vermeden en iyi kullanici deneyimini sunan birinci sinif katlanabilir telefonlar olusturmaya adadik." ifadelerini kullandi.

Tao, teknoloji ile tasarimi dengelemek, katlanabilir telefonlar için her zaman bir zorluk oldugunu, ancak vivo'nun tasarim ve yenilikçilige olan bagliligi sayesinde tüm beklentileri asan ürünler sunduklarini belirtti.