Manisa jandarmasından huzur uygulaması

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından eş zamanlı olarak 4 mahallede huzur güven uygulaması yapıldı.Manisa İl Jandarma Komutanlığı Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından Muradiye, Karaali, Akgedik ve Kayapınar mahallelerinde 31 Mayıs akşam 22.00-01.00 saatleri arası eşzamanlı Bölgesel Huzur Güven Faaliyeti gerçekleştirildi. KOM, TEM ve Trafik timlerinin de destek verdiği faaliyette, şahıs ve araçların kontrolü yapılırken, eksik görülen konularda gerekli yasal işlemlerin uygulandığı bildirildi.

Manisa jandarmasından huzur uygulaması
Manisa jandarmasından huzur uygulaması

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından eş zamanlı olarak 4 mahallede huzur güven uygulaması yapıldı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından Muradiye, Karaali, Akgedik ve Kayapınar mahallelerinde 31 Mayıs akşam 22.00-01.00 saatleri arası eşzamanlı Bölgesel Huzur Güven Faaliyeti gerçekleştirildi. KOM, TEM ve Trafik timlerinin de destek verdiği faaliyette, şahıs ve araçların kontrolü yapılırken, eksik görülen konularda gerekli yasal işlemlerin uygulandığı bildirildi.