Bakan Kasapoglu, GSB yurdunda kalan depremzede çiftin nikah sahidi olduFatih Çakmak,Hüseyin Yiginer

Bakan Kasapoglu, GSB yurdunda kalan depremzede çiftin nikah sahidi olduFatih Çakmak,Hüseyin Yiginer

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, GSB Çubuk Kiz Ögrenci Yurdu'nda kalan depremzede Ilknur ve Suat Akgün çiftinin nikah sahidi oldu.

Bakanliktan yapilan açiklamaya göre, 6 Subat'ta meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen vatandaslar, ülke genelinde Gençlik ve Spor Bakanligina bagli ögrenci yurtlarinda misafir olarak hayatlarini sürdürmeye devam ediyor.

Malatya'dan gelerek GSB Çubuk Kiz Ögrenci Yurdu'na yerlesen Ilknur ve Suat Akgün çifti, kaldiklari yurdun konferans salonunda düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi. Çiftin bu mutlu gününde nikah sahitligini ise Gençlik ve Spor Bakani Kasapoglu yapti.


- Kasapoglu: "Her bir yeni güne umutla yaklasacagiz"


Nikahin ardindan çiftin aile cüzdanini vererek kendilerini tebrik eden Bakan Kasapoglu, "Çiftimize bir ömür boyu ve tabii ki sonrasinda da dünya ve ahiret saadeti temenni ediyorum. Allah hayirli ugurlu eylesin. Çok zor süreçler yasadik. Hamdolsun yaralarimizi yine kenetlenerek, omuz omuza ve el ele vererek sariyoruz, saracagiz. Geçtigimiz günlerde Diyarbakir'da Selahattin Eyyubi Yurdu'muzdaydim. Orada bir gün önce dogmus bir bebegimiz ile tanistik. Bir yanda yeni dogan çocuklar, okula baslayan çocuklar ve diger yanda iki arkadasimizin mutluluguna ortak olduk. Her bir yeni güne umutla yaklasacagiz. Biliyorsunuz bu yurtlar bu ülkenin ögrencilerinin mekani ama ayni zamanda zor anlarda bu ülkenin tüm evlatlarinin yuvasi oldu. Bugün de böylesine özel bir ana ev sahipligi yapti. Inaniyorum ki tüm güzellikler ve mutluluklar onlarla olsun. Gençler bu ülkenin yarinlari olarak daha aydinlik yarinlara yürüsünler." ifadelerini kullandi.

Gelin Ilknur Akgün, "Seref duyduk, herkesin emegi çoktu üzerimizde. Herkese çok tesekkür ederiz." diye konustu.

Damat Suat Akgün ise "Sayin Bakanimiza programa katildigi için çok tesekkür ederiz. Güzel günümüze sahitlik ettiler ve bu ana bizi hazirladilar. Herkese tesekkür ediyoruz. Insallah diger gençlere umut oluruz. Hayallerinizin pesinde kosmaya devam edin. Her sartta mutluluga ulasabilirsiniz." seklinde görüs belirtti.

Gençlik ve Spor Bakani Kasapoglu, nikahin ardindan Akgün çifti ile hatira fotografi çektirdi.