LGS sonuçları ne zaman, kaç gün sonra açıklanacak? (2024 MEB LGS sonuç tarihi)

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı oturumlarının ilki saat 09.30' itibariyle başladı. 2 Haziran'da LGS sınavına katılım sağlayan öğrenciler, LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Takvime göre, LGS 2024 sonuçları haziran ayında ilan edilecek. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?2024 LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, sınava katılım sağlayacak olan adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 LGS takvimi sonrasında sınav sonuçları için tarih belli oldu. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında LGS sonuç tarihi duyuruldu. Buna göre; LGS sınav sonuçları, 28 Haziran 2024 Cuma günü açıklanacak. Sınav sonuçlarının öğle saatlerinde açıklanması bekleniyor.LİSE YERLEŞTİRMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK? LGS sonuçlarının açıklanacağı 28 Haziran'da Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu da yayımlanacak. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla liselere yerleştirme süreci başlatılacak.

LGS sonuçları ne zaman, kaç gün sonra açıklanacak? (2024 MEB LGS sonuç tarihi)
LGS sonuçları ne zaman, kaç gün sonra açıklanacak? (2024 MEB LGS sonuç tarihi)

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı oturumlarının ilki saat 09.30' itibariyle başladı. 2 Haziran'da LGS sınavına katılım sağlayan öğrenciler, LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Takvime göre, LGS 2024 sonuçları haziran ayında ilan edilecek. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, sınava katılım sağlayacak olan adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 LGS takvimi sonrasında sınav sonuçları için tarih belli oldu. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında LGS sonuç tarihi duyuruldu. Buna göre; LGS sınav sonuçları, 28 Haziran 2024 Cuma günü açıklanacak. Sınav sonuçlarının öğle saatlerinde açıklanması bekleniyor.LİSE YERLEŞTİRMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK? LGS sonuçlarının açıklanacağı 28 Haziran'da Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu da yayımlanacak. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla liselere yerleştirme süreci başlatılacak.