Komiser yardımcısından aile katliamı: Eşini ve iki çocuğunu öldürdü

Ankara'daki evine izinli olarak gelen Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Ö. eşi ve iki çocuğunu öldürdü. Komiser yardımcısı, daha sonra sonra aynı silahla intihar etti.Ankara'da bir komiser yardımcısı dehşet saçtı.Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Ö, Keçiören ilçesi Çevik Sokak'ta yaşayan ailesini ziyarete geldi. Veysel Ö, henüz bilinmeyen nedenle eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Veysel Ö, eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.Olayın ardından eve gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi.Veysel Ö'nün Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevliyken tayininin Hatay'a çıktığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

Komiser yardımcısından aile katliamı: Eşini ve iki çocuğunu öldürdü
Komiser yardımcısından aile katliamı: Eşini ve iki çocuğunu öldürdü

Ankara'daki evine izinli olarak gelen Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Ö. eşi ve iki çocuğunu öldürdü. Komiser yardımcısı, daha sonra sonra aynı silahla intihar etti.

Ankara'da bir komiser yardımcısı dehşet saçtı.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Ö, Keçiören ilçesi Çevik Sokak'ta yaşayan ailesini ziyarete geldi. Veysel Ö, henüz bilinmeyen nedenle eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Veysel Ö, eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Olayın ardından eve gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi.
Veysel Ö'nün Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevliyken tayininin Hatay'a çıktığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.