İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya kimdir?

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kaya istifasını sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama ile duyurdu. Peki, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya kimdir?Aykut Kaya 1978 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Antalya’nın Manavgat ilçesinde tamamladı. Lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümünden mezun olarak yükseköğrenimini tamamladı. 2021 yılında İYİ Parti'ye katıldı. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti Antalya milletvekili olarak seçildi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya kimdir?
İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya kimdir?

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kaya istifasını sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama ile duyurdu. Peki, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya kimdir?

Aykut Kaya 1978 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Antalya’nın Manavgat ilçesinde tamamladı. Lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümünden mezun olarak yükseköğrenimini tamamladı. 2021 yılında İYİ Parti'ye katıldı. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti Antalya milletvekili olarak seçildi.